Rasteplads lukkes: Bestseller kan ikke lide den

Fra og med i dag er det slut med at holde sig en pause på rastepladsen på Ejstrupholmvej i Brande ved Bestseller. Den er lukket fra i dag og et halvt år frem. Foto: Mikael Lund

Rasteplads lukkes: Bestseller kan ikke lide den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra og med i dag og foreløbig et halvt år frem er rastepladsen på Ejstrupholmvej lukket.

Brande: Baggrunden for lukningen er et ønske fra Bestseller.

Modekoncernen har indkørsel til hovedkontoret få meter fra rastepladsen, som længe har været en torn i øjet på Bestseller, der har stillet en nedlæggelse af rastepladsen som en betingelse for at indgå i et samarbejde om at få udsmykket de to rundkørsler, hvor Ejstrupholmvej skærer motorvejen.

Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøudvalg besluttede sidste år ikke at afsætte midler til flytning af rastepladsen, men i stedet undersøge mulighederne for bedre skiltning. Dette resulterede i, at der i efteråret 2016 blev etableret tidsbegrænsning på tre timer på rastepladsen for at imødekomme problemer med længerevarende parkering af lastbiler og store affaldsmængder.

Rastepladsen fik sidste efterår nyt slidlag og fremstår i dag pæn og ren. Der er desuden sket en væsentlig reduktion i lastbilparkeringen, som dog ikke er ophørt helt.

Afventer situationen

Tiltagene har imidlertid ikke fået Bestseller til at droppe ønsket om en nedlæggelse af rastepladsen, hvis koncernen skal indgå i udsmykningen af rundkørslerne, og den 22. august besluttede et flertal i teknik- og miljøudvalget (imod udvalgets to socialdemokrater), at rastepladsen nedlægges midlertidigt, foreløbig i et halvt år.

Selvom rastepladsen altså nu nedlægges, står Bestseller dog ikke klar med tegnebogen fremme:

- I Bestseller ønsker vi at være med til at skabe en flot indgang til Brande med forskønnelse af de to rundkørsler - men hvis man samtidig har en rasteplads fyldt med affald lige ved siden af, giver det ikke så meget mening. Derfor afventer vi fortsat en endelig afgørelse på status for rastepladsen, lyder det således fra modekoncernens kommunikationsdirektør, Jesper Stubkier.

Allerede i september begyndte Ikast-Brande Kommune at afmontere bykort-skiltet på rastepladsen, og selve lukningen er blevet mødt med modstand fra blandt andet lastbilchauffører. 

Rasteplads lukkes: Bestseller kan ikke lide den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce