Remisen står på pinde

Hovedparten af deltagerne i strikkefestivalerne er kvinder, men der kommer også enkelte mænd. Kim Kenneth Krogh Madsen fra Sunds (billedet) var således med i 2016. Arkivfoto: Martin Ravn

Remisen står på pinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RemisenBrande blvier skueplads for den fjerde strikke- og hæklefestival.

Brande: Den sidste søndag i september - den 30. september - slår RemisenBrande dørene op til Brandes fjerde strikke- og hæklefestival.

Festivalen er for alle - også for dem, der ikke selv strikker og hækler. Her er både mange færdige produkter lige til at tage under armen såsom tasker, bluser, garn, tilbehør, keramik og sågar pileflet og blomster, og desuden er der mange små hyggesteder, hvor man kan sidde og snakke, strikke, spise, drikke og hygge sig sammen med nogle af festivalens mange andre gæster.

Der kommer udstillere fra både lokalområdet og resten af Jylland og flere kendisser fra strikkeverdenen, blandt andre Karen Klarbæk, Bodil Much, Lotte Kjær, Josefine Bjørn Knudsen og Faster Mette til dette års festival.

Ulla Madsen fra Dørken, som var med i den tredje sæson af tv-programmet "Den store Strikkedyst" fra Gram Slot, har lokket otte andre strikkedystdeltagere fra de tre sæsoner med til årets strikkefestival i Brande. Sammen laver de en gratis åben workshop med temaet engle.

Her kan man lave en engel, og hvis man har lyst, kan man deltage i konkurrencen om at lave "den sjoveste engel" eller "den mest følsomme engel".

Arrangørerne har fået lavet 4 kæmpe englestativer, som bliver dekoreret på fire forskellige måder med strik - og et enkelt med blomster.

Koushi og Mattias indtager scenen

Brandes egen dygtige blomsterkunstner Mattias Holm fra Holm og Hauge Blomsterkunst kommer og tryller med blomster - måske iblandet lidt strik - på scenen. Noget han har erfaring med fra Skals Håndarbejdsseminarium.

Scenen kommer han til at dele med charmetrolden og englebogsforfatteren Koushi. Der samles nemlig UFO'er (u-færdige strikkeobjekter) ind denne dag, som skal indgå i dekorationen af endnu en kæmpeengel, der bliver lavet på dagen af strikkedystholdet og Koushi i fællesskab.

Så har man et ufærdigt strikkeprojekt liggende hjemme i skuffen eller strikkekurven, er her chancen for at få anvendt det til noget fornuftigt.

Remisen står på pinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce