Slægtsforskning på Bavnehøj

Slægtsforskning er blevet lettere, fordi man nu om dager kan finde mange oplysninger på internettet. Arkivfoto

Slægtsforskning på Bavnehøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktivitetscenter i Nr. Snede har før første gang kurser i slægtsforskning

Nr. Snede: Slægtsforskning er populært. Det kan man konstatere på aktivitetscenter Bavnehøj, hvor der nu for første gang er oprettet kurser i slægtsforskning.

- Der er en gruppe på omkring 10, der allerede er gået i gang, og i januar holder vi et nyt introduktionskursus, hvor vi blandt andet vil præsentere de forskellige computerprogrammer, man kan bruge i slægtsforskning. Der er jo mange muligheder for at søge oplysninger på internettet, fortæller it-instruktør Sofus Møller, der er den ene af de to undervisere. Hans kollega er Verner Nielsen, der er en erfaren slægtsforsker.

- Der er stor interesse for slægtsforskning, og vi får en hel del opkald om det. Det er første gang, at vi har slægtsforskning på programmet, men det var godt, at vi kom i gang, siger Sofus Møller.

Kirkebøger på nettet

I de senere år er mange gamle arkiver blevet lagt ud på internettet - det gælder blandt andet kirkebøger, folketællinger og lignende. Her kan man søge oplysninger om sin slægt.

Der er i skrivende stund ikke sat dato på det nye introduktionskursus i januar, men hvis man har spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Sofus Møller på telefon 51 50 91 01.

Sofus Møller oplyser, at der også er nye begynderkurser på vej, når det gælder brug af Facebook. Det første begynder mandag 3. december, og der kommer endnu et i januar.

Slægtsforskning på Bavnehøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce