Søren Ryge besøger Grethes Have

Den 27. maj kan man opleve havemanden Søren Ryge Petersen ved et have-arrangement på Løvbjergvej 15. Arkivfoto

Søren Ryge besøger Grethes Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt havemand besøger kendt have på Løvbjergvej.

Ejstrupholm: En haveaften lidt ud over det sædvanlige finder sted mandag 27. maj kl. 18.30 i "Grethes Have" på Løvbjergvej 15 i nærheden af Ejstrupholm.

Ejstrupholm Havekreds og Ejstrupholm Haveforening gentager succesen fra 2015 og har igen inviteret have-eksperten og tv-kendissen Søren Ryge til at komme på besøg i "Grethes Have".

Ud over at man kan opleve Søren Ryge er arrangementet også en god mulighed for at komme ud og se "Grethes Have" - som ellers ikke er "åben have" mere.

Aftenen starter nemlig med en tur i den store have på godt 35.000 kvadratmeter. Haven er kombineret med den omliggende natur, som anlægget efterhånden glider over i. Haven er i øvrigt blevet udvidet.

Efter rundvisning i haven er der kaffebord i stalden, hvor man nyder den medbragte kaffe - og der serveres "Søren Ryges kringle"!

Så er det tid for Søren Ryge, som vil fortælle om nogle af de mange oplevelser, han har haft mellem mennesker derude.

Der vil blive serveret en forfriskning efter turen i haven, men man skal selv huske kaffe eller the, kopper og tallerkener.

Man mødes på Løvbjergvej 15 klokken 18.30. Tilmelding nødvendig på tlf. 21 28 27 82 efter kl. 16 eller på mail ejstrupholmhave@gmail.com

Pris for medlemmer af haveforeningen er 100 kroner og 150 kroner for ikke medlemmer.

Søren Ryge besøger Grethes Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce