Thomas Blachman på Midtjysk Efterskole

Thomas Blachmann stiller op til debataften på Midtjysk Efterskole tirsdag 19. februar. Arkivfoto

Thomas Blachman på Midtjysk Efterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

X-faktor-aktuelle Thomas Blachman mener selv, at han er genial. Eller, at hans idéer er det. Nu kan du teste ham og hans idéer ved debataften på Midtjysk Efterskole.

Ejstrupholm: - Efterdønningerne af mit arbejde vil først kunne ses om 3-400 år.

Sådan siger det talende vandfald Thomas Blachman, som er kendt for alt andet end at sætte sit lys under en skæppe.

Tirsdag 19. februar kl. 19-21 kommer han til Midtjysk Efterskole, hvor han stiller op til en slags debat- eller foredragsaften.

Thomas Blachman kommer ikke med et manuskript og en powerpoint-præsentation. Han forventer at lade sig inspirere og måske provokere af publikum.

Nådesløs dommer

Thomas Blachman er kendt og anerkendt jazzmusiker med adskillige Grammyer, som understreger hans musikalske talent.

Han blev for alvor kendt, da han optrådte som nådesløs dommer på TV3's Idols og DR's X Factor. Med kontante udtalelser og hans gennemslagskraftige karakter blev Thomas Blachman omgående et samtaleemne i den danske befolkning.

Thomas Blachman har tidligere været initiativtageren bag pladeselskabet ManRec. Sammen med blandt andre Caroline Henderson og Kasper Winding har Thomas Blachman flere gange rykket milepæle i dansk musikhistorie samt opfattelsen af, hvad man kan, og hvad man ikke kan.

Sammen med Torben Steno har Thomas Blachman skrevet oprørsbiografien "Det kolossale menneske".

Med skarpe pointer kalder han til et generationsoprør, som man ikke kan undgå at forholde sig til. Alt i alt er det en personlig fortælling hvirvlet ind i Thomas egne tankestrømme, hvor det er tydeligt at se, at han ikke et øjeblik tvivler på, at hans ideer er geniale.

Opråb til de unge

I september 2017 var Thomas Blachman aktuel med den lille bog "Længe leve den kreative masse - beføjelser til ungdommen", der er et opråb til de unge om at være kreative og komme op med nye idéer.

I den foreslår Blachman blandt andet et fag som Idégenering, der skal integreres i folkeskolen.

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem LOF Ikast/Brande, Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening, Ejstrup Menighedsråd og Midtjysk Efterskole.

Der betales entré for deltagelse.

Thomas Blachman på Midtjysk Efterskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce