Brat farvel: Lokalrådets formand stopper straks

Jelling Lokalråds hidtidige formand, Søren Fjordside, udtrådte torsdag aften med øjeblikkelig virkning af lokalrådets bestyrelse. Arkivfoto: Jesper Werge

Brat farvel: Lokalrådets formand stopper straks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Jelling Lokalråd, Søren Fjordside er udtrådt af lokalrådet efter et bestyrelsesmøde torsdag aften.

Jelling: Formanden for Jelling Lokalråd, Søren Fjordside, er udtrådt af Jelling Lokalråd med øjeblikkelig virkning efter et bestyrelsesmøde torsdag aften.

Ifølge en pressemeddelelse torsdag kort før midnat fra lokalrådet sker det efter Søren Fjordsides eget ønske.

Den ledige plads i bestyrelsen overtages af suppleant Bjarne Madsen, og nuværende næstformand Martin Bredthauer bliver ny formand indtil næste generalforsamling, som finder sted i foråret 2019.

Den nye formand giver i pressemeddelelsen ingen forklaring på, hvad der ligger bag den udvikling. Martin Bredthauer skriver:

"Søren Fjordside var med til at starte Jelling Lokalråd i 2013, og har siden da arbejdet ihærdigt for at opfylde rådets målsætning om at være et fælles organ, der - i samspil med offentlige myndigheder og med fokus på lokalbefolkningens forhold - kan varetage områdets sociale, kulturelle, fritidsmæssige, erhvervsmæssige, landskabelige og byplanmæssige interesser.

Jelling Lokalråd står således stærkt i Vejle Kommune på grund af Søren Fjordsides store frivillige arbejdsindsats som formand. Lokalrådet beklager Sørens beslutning og vi takker for den store indsats, som Søren har ydet til gavn for Jelling."

Vejle Amts Folkeblad spurgte Martin Bredthauer, om forklaringen lå i uenighed om en bestemt sag eller i kritik af rådet udefra.

- Det er helt efter eget ønske, og vi oplever at miste en god formand. Jeg kan derfor kun henvise til Søren selv, svarer han.

Brat farvel: Lokalrådets formand stopper straks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce