Elk og Fjæstad holder koncertforedrag

Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival inviterer til koncertforedrag med Jacob Elk og Bjørn Fjæstad i Byens Café. Pressefoto

Elk og Fjæstad holder koncertforedrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Resultatet af et personligt sammenbrud, alkoholisme og et krøllet sind kan opleves i Byens Café.

Jelling: Jacob Elk og Bjørn Fjæstad holder koncertforedrag med titlen "At leve med et krøllet sind" på Byens Café lørdag 13. oktober klokken 20.

De to musikere udgav i 2018, sammen med brødrene Jens- og Peter Hellemann, et konceptuelt album med 11 sange om sind og adfærd, følelser og defekter. Den amerikanske lyriker Neill Furio har hjulpet med at forædle albummets engelske tekster, og resultatet af et personligt sammenbrud, alkoholisme og et krøllet sind kan opleves i fortællinger og musik ved koncertforedraget.

For to år siden rakte Jacob Elk ud efter sine gamle skolekammerater brødrene Hellemann, som siden gymnasiet havde gjort sig i det musikalske på den danske og internationale koncert- og teaterscene.

Gensynet med Jens Hellemann og Peter Hellemann for to år siden indledte dette projekt, hvor brødrene begyndte at fortolke og producere Jacob Elks sange. Brødrene anbefalede Bjørn Fjæstad som sanger til projektet, som de tidligere har arbejdet sammen på deres teaterkoncerter såsom "Hey Jude", "Beethoven" og "Bob Dylan".

Når Jacob Elk & Bjørn Fjæstad besøger Byens Cafe, får man helt usædvanligt lov til at opleve musikken fra albummet gennem Fjæstads fortolkninger og samtidig høre Jacob Elk fortælle sine personlige historier om den tumultariske periode i sit liv. Og skulle der opstå spørgelyst undervejs, så er der også plads til det, oplyses i en pressemeddelelse.

Billetter kan købes online og i Byens Café.

Elk og Fjæstad holder koncertforedrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce