Forstander stopper på ungecenter

Forstander Ole Christian Graversen forlader Fårupgård Ungecenter til fordel for en stilling som områdechef for Specialområde Børn og Unge (SBU) i Region Midtjylland. Arkivfoto: Leif Baun

Forstander stopper på ungecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Christian Graversen har fået nyt job og stopper som forstander på Fårupgård Ungecenter.

Fårup: Efter otte år i jobbet som forstander for Fårupgård Ungecenter har Ole Christian Graversen valgt at søge nye udfordringer.

Således tiltræder han efter årsskiftet i en stilling som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge (SBU) i Region Midtjylland, skriver regionen i en pressemeddelelse. Her bliver han chef for 435 medarbejdere, der er fordelt på 11 adresser i Region Midtjylland.

- En af hans første og vigtigste opgaver bliver at få gennemført en række planlagte forandringer, der skal styrke kvaliteten i specialområdets arbejde. Det har været nødvendigt i kølvandet af, at specialområdet tidligere på året blev kritiseret af Socialtilsyn Midt, fremgår det af pressemeddelelsen.

Ole Christian Graversen kom til Fårupgård Ungecenter i efteråret 2010. Inden da havde han været forstander i to år på institutionen Kilden i Brejning.

Fra 1. januar 2019 er viceforstander på Fårupgård Ungecenter, Viggo Melbye Larsen, konstitueret forstander på institutionen i perioden frem til en ny er fundet.

Forstander stopper på ungecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce