Frokostjazz med Jelling Swingeri

Jelling Swingeri er på scenen i Byens Café til en ny omgang frokostjazz lørdag den 24. februar klokken 12.30 og to timer frem.

Frokostjazz med Jelling Swingeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jelling: Jelling Swingeri er igen på scenen i Byens Café lørdag den 24. februar.

Det lokale band leverer her frokostjazz, der er arrangeret af Jelling Bryggeri.

Seksmandsorkesteret spiller et nyt og afvekslende repertoire med musik skrevet og spillet af dels guitaristen Django Reinhardt, der var ophavsmand til den såkaldte gypsyjazz, og dels af sopransaxofonisten Sidney Bechet, som de sidste 10 år af sit liv boede i Frankrig, og som her blandede musikken fra New Orleans med den folkelige franske musiktradition.

Den vitale swingmusik, som de to berømte musikere var kendte og elskede for i 40-erne og 50-ernes blomstrende franske jazzscene, er kernen i Jelling Swingeris musik.

Bandet lover publikum en musikalsk oplevelse fuld af liv, god energi og swing. Små fortællinger om musikken og om Sidney og Django vil krydre musikken.

Entré er 80 kroner. Caféen serverer smørrebrød til 99 kroner.

Tilmelding med smørrebrød og pladsreservation skal ske på mail: Tilmelding@jellingbryggeri.dk Tilmeldingen er først gyldig, når der er indbetalt 99 kroner pr. person til mobilepay 75777 med teksten JAZZ eller på konto 9551 6581742914

Frokostjazz med Jelling Swingeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce