Gymnastikpiger vinder bronze

Pigerne fra Jelling fS Gymnastik løb med bronzen til DM. Foto: Jelling fS

Gymnastikpiger vinder bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jelling fS havde i weekenden et hold med til danmarksmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik, og de løb med bronzemedaljerne.

Jelling: Gymnastikafdelingen i Jelling fS har i weekenden haft et hold med til danmarksmesterskaberne i Grand Prix-gymnastik, som blev afholdt i Greve. Det drejer sig og Grand Prix-pigeholdet, og de kom såmænd hjem med en bronzemedalje.

Pigerne havde indtil konkurrencen trænet rigtig meget, hvilket man også kunne se på serien. De havde glædet sig og været spændte - især på dagen, hvor de skulle i konkurrence, lyder det fra holdets trænerteam i en pressemeddelelse.

Holdet kom til danmarksmesterskaberne med en guldmedalje fra de jyske mesterskaber i bagagen, så de havde fået blod på tanden og arbejdet hårdt på at blive endnu bedre til Danmarksmesterskaberne. De lå meget tæt med et af de hold, og der var helt stille i hallen, da pointene blev sagt højt.

Der var ingen skuffelse at spore, men kun glæde, grin og krammere, da beskeden om bronzemedaljen blev annonceret.

Jelling er på vej tilbage

Resultatet glæder gymnastikforeningens formand, Steen Wacker.

- Jelling har tidligere været rigtig godt med inden for Grand Prix, og vi er nu på vej tilbage, hvilket er super fedt, da vi gerne vil satse på konkurrencegymnastik som supplement til den traditionelle opvisningsgymnastik. Vi har konkurrencehold inden for TeamGym, stortrampolin og Grand Prix, siger han i pressemeddelelsen.

Grand Prix dyrkes i GymDanmark Regi og er den største rytmiske disciplin, der findes.

Gymnastikpiger vinder bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce