Håndbolddamer skal indhente ét mål: - Det er stadig helt åbent

Der var god opbakning til holdet, da de tirsdag spillede i Gormshallen. Foto: Jesper Jochumsen

Håndbolddamer skal indhente ét mål: - Det er stadig helt åbent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver lige til grænsen, når Jelling fS Håndbolds seniordamer torsdag drager sydpå for at spille returopgør om oprykning til Jyllandsserien. Første opgør endte 19-20 i Gormshallen.

Jelling: Målet er at indhente et mål, når Jelling fS' seniorhåndbolddamer torsdag sidst på eftermiddagen drager sydpå for at spille returopgør mod BBI Saxburg fra Bylderup-Bov tæt ved grænsen til Tyskland.

Der spilles om oprykning til Jyllandsserien, og det første opgør i Jelling endte med et smalt nederlag til hjemmeholdet på 20-19.

- Vi møder et hold, der er yngre end os - et godt hold. Men vi spillede også selv godt, så det var en sjov og spændende kamp at være med til, lyder det fra Jelling fS' træner Peter Frandsen, der sender et stort tak til de mange fremmødte, der tirsdag aften sørgede for en fremragende stemning i Gormshallen.

Stadig helt åbent

Det er selvfølgelig ikke det bedste udgangspunkt til et returopgør på udebane, men træneren er optimistisk.

- Jeg vil mene, at det stadig er helt åbent. De har vundet deres pulje stort og lavet mange mål, så det viser skarphed i forsvaret fra vores side, at vi holder dem på 20 scoringer. Det skal vi gøre igen, og så havde vi en udfordring i tirsdags med, at vi kun laver fem mål i anden halvleg. Der skal vi kigge på, hvad vi kan gøre, siger Peter Frandsen.

En klub i fremgang

For få år siden var der intet seniordamehold i Jelling fS Håndbold, og nu spiller de om oprykning til Jyllandsserien, og samtidig ser det ud som om, at de bliver to hold til næste sæson. Lykkes det at rykke op, tror Peter Frandsen på, at det kan lade sig gøre at lokke endnu flere spillere til.

Seniordamernes udvikling er bare en i rækken af håndboldhold i Jelling, der er i fremgang. Peter Frandsen kan remse en hel del hold op fra U8 og op til seniorherrerne, hvor der kommer flere spillere til, eller hvor resultaterne viser, at de kan noget med harpiks i Jelling.

- Når de danske håndboldherrer bliver verdensmestre, tiltrækker det bare en fremgang i håndbolden. Vi har nogle U12 drenge, der er gået fra at være tre-fem stykker til træning, og nu er de snart til to hold. Vi satser også på at få to herrerhold og samtidig oprette et U19-hold, fordi der er mange, som kommer hjem fra efterskole. Så der er god fremdrift, siger Peter Frandsen.

Håndbolddamer skal indhente ét mål: - Det er stadig helt åbent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce