Ildved Kirke tænder lys for de døde

På søndag er der allehelgensgudstjeneste i Ildved Kirke. Allehelgensdag er i øvrigt den dag med næstflest kirkegængere - efter juleaften naturligvis. Arkivfoto: Leif Baun

Ildved Kirke tænder lys for de døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sorgen er i fokus, når Ildved Kirke åbner dørene til allehelgensgudstjeneste søndag 4. november klokken 14.

Ildved: Når det er allehelgensdag, er der tradition for, at man i landets kirker oplæser navnene på de personer, der er gået bort det seneste år.

Sådan er det også i Ildved Kirke, der holder allehelgensgudstjeneste søndag klokken 14 ved sognepræst Gitte Sandager Bjerre.

- Her vil der være en helt særlig stemning, der for alvor giver plads til, at sorgen kan være i fokus. Allehelgensgudstjenesten er en dag for alle, der har mistet. Ikke bare det seneste år, men gennem hele livet. Bare fordi der kan være gået mere end et år, siden man har mistet, er det ikke ensbetydende med, at sorgen er slut, siger Gitte Sandager Bjerre.

- Der har været en tendens til, at man har sagt: "Kom nu videre." Heldigvis er det anderledes i dag, og det er vigtigt, at vi giver plads til sorgen. Der kan være stor forskel på sorg, men sorgen er lige så stor, som man selv føler den, siger hun.

Hun understreger dermed, at alle er velkomne til gudstjenesten, hvor der blandt vil være et minuts stilhed og mulighed for at tænde et lys. Undervejs vil der være afslappet musik. Efter gudstjenesten er der kaffe i våbenhuset.

Ildved Kirke tænder lys for de døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce