Klub får sit første æresmedlem: Bent blev hyldet af bestyrelsen fra 1973

Bent Nielsen står her i midten af den første bestyrelse i OK Gorm. Fra venstre er det Conny Bæk Hansen, Gerda Gade, Bent Nielsen, Jenny Asmussen og Harry Asmussen. Foto: Karl Kristian Terkelsen

Klub får sit første æresmedlem: Bent blev hyldet af bestyrelsen fra 1973

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han har været med siden starten i 1973, og nu er Bent Nielsen blevet det første æresmedlem i OK Gorm.

Jelling: Orienteringsklubben Gorm - i daglig tale OK Gorm - har fået sit første æresmedlem.

Ved den årlige generalforsamling onsdag aften kunne man overraske foreningens medstifter og første formand, Bent Nielsen, med et diplom, en statuette og en hyldest fra hele den første bestyrelse fra 1973 samt de fleste af formændene i foreningens 46-årige levetid.

46 år, hvor Bent Nielsen i øvrigt altid har været med på den ene eller anden måde. I dag er han foreningens bogholder, hvilket han har været siden 2009, og skovkontakt, hvilket han har været siden starten.

Derfor var han også med til gårsdagens generalforsamling - men han vidste ikke, at alle andre var dukket op for at hylde ham.

- Det var noget af en overraskelse, som hverken min hustru eller jeg vidste noget om. Og det kan helt undre mig, at der ikke er bare en, der har dummet sig og nævnt det for os, når det har været planlagt siden november, siger han

Særlig stort var det, at hele den første bestyrelse med Harry Asmussen, Jenny Asmussen, Conny Bæk Hansen og Gerda Monrad Jensen var mødt op.

- Det er selvfølgelig noget, der varmer, og jeg var meget glad for, at de fire andre stiftere, der i øvrigt alle lever i bedste velgående, var dukket op, siger Bent Nielsen, der dog samtidig har en meget rolig tilgang til den til flotte titel.

- Jeg er da ydmyg og taknemmelig over, at man har vist mig den ære, men der er også så mange andre, der laver meget i foreningen, siger han.

Første danmarksmester

Rollerne som bogholder og skovkontakt er med i motiveringen for at tildele Bent Nielsen titlen som æresmedlem. Det samme er hans formandsrolle i perioderne 1973-1977 og 1979-1980, opgaverne som kasserer i 2002-2009 og tjansen som ansvarlig for korttegninger i 1993-1998.

Og så tegnede han klubbens første kort, som var over Jelling Skov, og han vandt den første DM-guldmedalje til klubben, da han blev mester på lang-distancen i 1977. Og sådan kunne man egentlig blive ved med at opremse, hvad Bent Nielsen har lavet for OK Gorm. Og nu kan han altså tilføje "foreningens første æresmedlem" til listen.

Klub får sit første æresmedlem: Bent blev hyldet af bestyrelsen fra 1973

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce