Kommunale byggegrunde sælger drypvis i Jelling: Tæt på sidste års niveau

Mette Harbo Linee, der jordsalgsansvarlig ved Vejle Kommune, oplyser, at der er solgt seks kommunale byggegrunde i Jelling år. Arkivfoto: Leif Baun

Kommunale byggegrunde sælger drypvis i Jelling: Tæt på sidste års niveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stille og rolig nærmede salget af kommunalt ejede byggegrunde i Jelling sig sidste års niveau.

Jelling: Det er ikke fordi, efterspørgslen på kommunale byggegrunde buldrer afsted i Jelling, men i løbet af efteråret har salget alligevel nærmet sig sidste års niveau.

Da Vejle Amts Folkeblad i september senest skrev om salget af kommunale byggegrunde i Jelling, var der blot solgt to i 2018.

Siden har fem købere sikret sig en grund på Langhusevej ved Grangaard Allé, så der i alt er solgt syv byggegrunde i 2018. Yderligere en grund er karakteriseret som "under salg".

- Jelling sælger altid drypvist, så salgene i Jelling er forventelige. Der sker ikke de helt store ryk, men stille og rolig bliver de solgt derude. Jelling har altid solgt, siger Mette Harbo Linee fra Vejle Kommune, der er ansvarlig for kommunens grundsalg.

Jelling sælger altid drypvist, så salgene i Jelling er forventelige. Der sker ikke de helt store ryk, men stille og rolig bliver de solgt derude.
Mette Harbo Linee, Vejle Kommune
Her kan du købe en kommunal grund
  • Æblelunden - 1 grund til salg
  • Kastanjelunden - 5 grunde til salg
  • Langhusevej - 25 grunde til salg

Yderligere syv grunde solgt

I 2017 blev der solgt otte kommunale byggegrunde i Jelling, og Mette Harbo Linee er fortrøstningsfuld omkring det løbende salg af byggegrunde, som hun mener ligger attraktivt for en bred målgruppe.

- Grundene henvender sig ikke til nogen specielt, men børnefamilier er rigtig glade for at bo der, fordi det er tæt på både by og natur. Man får lidt af begge verdener i udstykningen, og så det et veletableret kvarter. Der ligger huse, så det er ikke helt ude på landet, siger Mette Harbo Linee.

Samlet set er der 39 grunde på Langhusevej, hvoraf der nu er solgt 11. Prisen på grundene ligger mellem 525.000 og 750.000 kroner, og de er mellem 1002 og 1281 kvadratmeter store. Desuden er der fortsat én ledig byggegrund på Æblelunden og fem på Kastanjelunden.

Ifølge hjemmesiden boligsiden.dk er der udover de kommunale byggegrunde solgt syv private byggegrunde i Jelling i løbet af 2018. Blandt andet er der solgt tre grunde på Frihedslunden ved Plantagevej og en grund på Mosevej.

Mette Harbo Linee oplyser, at kommunen har solgt over 89 parcelhusgrunde i løbet af året i hele Vejle Kommune.

Kommunale byggegrunde sælger drypvis i Jelling: Tæt på sidste års niveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce