Lang dagsorden: Politikere udsatte debat om uhelds-kryds

Uheldskrydset i Skovgade nåede ikke som planlagt til debat på mødet i teknisk udvalg i går. Flere trafikanter overser deres vigepligt. Hajtænderne er vanskelige at se, og der er kun et enkelt vigepligtsskilt blot 16 meter før krydset. Foto: Leif Baun

Lang dagsorden: Politikere udsatte debat om uhelds-kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknisk udvalg havde en fyldig dagsorden i går, så problemerne med krydset i Skovgade i Jelling måtte stå over.

Jelling: De trafikale vanskeligheder i krydset i Skovgade, hvor Bredager og Amhøjvej støder sammen, blev ikke drøftet på mødet i teknisk udvalg under Vejle Byråd i går. Det havde udvalgsformand Christoffer Aagaard Melson (V) ellers bebudet.

- Vi fik ikke tid til, så vi må tage det på næste møde. Men jeg har vendt med forvaltningen, at vi hurtigt skal se på de lavthængende frugter. For eksempel det vigepligtsskilt, der ser ud til at stå for langt ude til højre, siger Christoffer Melson.

Der mangler et skilt eller to

I forhold til mange andre kryds synes der at mangle et tidligere placeret skilt til at varsle vigepligten. Ofte er der to "trekant på spidsen"-skilte hen mod et kryds. På Bredager og Amhøjvej er der imidlertid kun et fra hver side, og de står helt henne ved krydset. Der er malet trekanter på vejen, men den sidste er så tæt på den hævede røde flades ternede markering, at den går i ét med det. Der er hajtænder, men halvdelen af plus cykelsymbolet er næsten slidt af vejbanen. Desuden vender hajtænderne fra Bredagersiden nærmest væk fra bilisten, der kører frem mod Skovgade. Flere overser derfor deres vigepligt.

En løsning, foreslået af tidligere kørelærer Jørgen Svane Schmidt, Jelling, er fuldt-stop-tavler.

Det næste møde i teknisk udvalg er efter mødekalenderen 4. september.

Lang dagsorden: Politikere udsatte debat om uhelds-kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce