Ny bog til den perfekte uperfekte kvinde: - Folk skal væk fra det her Instagram-pis

Heidi Kristine Møller har selv været ramt af stress, fordi der var for mange ting, der fyldte i hverdagen, og det bruger hun også som udgangspunkt for sin coaching og som baggrund for nogle af pointerne i sin bog. Foto: Yilmaz Polat

Ny bog til den perfekte uperfekte kvinde: - Folk skal væk fra det her Instagram-pis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personlig træner og coach Heidi Kristine Møller er aktuel med en ny bog, hvor hun vil gøre op med det store fokus på det perfekte ydre og i stedet have kvinder til at fokusere på, hvordan de bliver sunde og stærke både fysisk og psykisk.

Jelling: "Kære perfekte uperfekte kvinde."

Sådan lyder den indledende hilsen i Heidi Kristine Møllers nye bog, "Bogen til nutidens amazoner".

Og det gør den, fordi bogen er til alle de kvinder, der føler sig uperfekte, fordi slankekure og træningsprogrammer ikke har virket, fordi de ikke kan være karrierekvinde, supermor og verdens bedste kæreste på samme tid, eller fordi hverdagen er for presset til, at man har tid til at have det godt med sig selv.

Men nu er der hjælp at hente, og det kommer fra Heidi Kristine Møller, der er tidligere topatlet og uddannet inden for idræt og sundhed. I dag er hun performancespecialist, personlig træner og coach - og nylig tilflytter til Jelling.

- Jeg ser bogen som et opslagsværk, der forener det hele, og som kommer med nogle tips til, hvad man kan gøre for at få det bedre med sig selv. Så man kan læse den og tænke, "okay, det er her, jeg skal tage fat." Samtidig skulle der gerne være nogle aha-oplysninger til folk, siger hun og fortæller, at bogen tager udgangspunkt i, at man skal bruge hjernen til at få kroppen i balance.

Væk fra det Instagram-pis

Heidi Kristine Møller håber, at bogen kan være med til at fjerne fokus fra den her kultur, hvor det handler for meget om ydre skønhed og om at virke perfekt udadtil. For det er et pres, som de færreste har godt af at leve under.

- Mange slår simpelthen et for stort brød op, fordi alting skal være så perfekt. Men det er forkert, og jeg vil gerne, at folk kommer væk fra det her Instagram-pis, for der er andre værdier, der er vigtigere. Folk skal have en en forståelse for, at det er vigtigt, at man har det godt med sig selv. At man stopper med at tænke på sit slanke ydre, men på, om man har det sundt fysisk og psykisk, siger hun.

- Så bogen handler om at optimere sig selv, så man får mere energi og dermed kan præstere bedre. Fundamentet til det er søvn, kost og bevægelse. Men det behøver ikke at være en times spinning - der skal bare være noget bevægelse hver dag. Og det behøver ikke være, at man skal tælle kalorier hele tiden. Man skal bare dele tallerkenen op, så man får spist det rigtige, siger forfatteren bag.

En god vane på en dårlig

I det hele taget handler bogen om at finde de små smutveje til at få en sundere hverdag, uden det skal give stress. Tanken er en livsstil, hvor der også er plads til forkælelse, og her nævner Heidi Kristine Møller, at fordelingen kan være 80 procent fokus på at være sund, og de sidste 20 procent giver plads til at skeje ud.

- Det er alt med måde, og livet skal også være sjovt at leve. Men i stedet for at spise en hel plade Marabou, så spis en lille smule chokolade af den gode kvalitet, siger hun.

I den forbindelse nævner hun vanerne. De fleste har nogle dårlige vaner, og igen handler det ikke bare om at droppe dem fra dag et. I stedet kan man trappe stille og roligt ned eller koble en god vane på den dårlige.

- Vil man gerne stoppe med at drikke kaffe, så start med at fjerne en af de daglige kopper frem for at stoppe helt. Eller gør det sådan, at når du tager en kop kaffe, så tager du også et glas vand. Det kan også være, at du vil til at drikke vand i stedet for vin, og så kan du starte med at hælde vand i et vinglas, siger Heidi Kristine Møller.

Flere gode råd findes i "Bogen til nutidens amazoner", som kan købes på powerperformance.dk.

Ny bog til den perfekte uperfekte kvinde: - Folk skal væk fra det her Instagram-pis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce