Ny skoleleder får en ekstra time om dagen

Lance Luscombe får ansvaret for 641 elever og 82 ansatte som skoleleder på Bredagerskolen. Foto: Mette Mørk

Ny skoleleder får en ekstra time om dagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frimærker, en ekstra time om dagen og en ny legeplads. Den nye skoleleder på Bredagerskolen, Lance Luscombe, svarer her på tre hurtige spørgsmål.

Jelling: Hvis du fik en stor pose penge, hvad vil du så bruge dem på for at gøre livet bedre på Bredagerskolen?

- Først og fremmest vil jeg sikre mig, at vi får alle de faciliteter, der skal bruges i en undervisningssammenhæng. Helt konkret har skolen brug for et faglokale til håndværk og design. Derudover vil det være fantastisk at kunne investere mere i kodning, robotter og 3D-printere. Tilmed kunne det også være tiltrængt med en ny legeplads udenfor.

Med skiftet fra Smidstrup-Skærup Skole til Bredagerskolen får du en time mere om dagen, som du tidligere brugte på transport. Hvad vil du bruge den time til?

- Den halve time om morgenen vil jeg gerne bruge på at løbe. I begyndelsen vil der nok være en del ekstra arbejdstid, men på sigt regner jeg med at den anden halve time om eftermiddagen skal dedikeres til min kone. Det er mere end et fuldtidsjob at være skoleleder, så vi har ikke så meget tid sammen, som vi kunne ønske, men jeg glæder mig til, at jeg snart kan få en halv time mere med hende om dagen.

Hvad kan du godt lide at lave i din fritid?

- I gamle dage samlede jeg på frimærker, men det er slut. Min primære fritidsaktivitet er faktisk at løbe eller cykle. Tidligere har jeg været politisk aktiv, da jeg var lokalformand for Radikale Venstre i Jelling, men det er mange år siden. I dag er jeg ikke længere politisk aktiv, men jeg går stadig meget op i at følge samfundsdebatter.

Ny skoleleder får en ekstra time om dagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce