Østerbydammens Venner har ny bestyrelse på plads

Østerbydammens Venner blev stiftet i 2013. Arkivfoto: Mette Mørk

Østerbydammens Venner har ny bestyrelse på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jelling: Mandag 29. november stod i generalforsamlingens tegn for Østerbydammens Venner. Under dygtig ledelse af Frode Nør Christensen foregik generalforsamlingen i god ro og orden på Jelling Kro, hvor man fik fundet navnene til foreningens bestyrelse.

Således består den nye bestyrelse nu af Birgith Bisgård, Torben Hansen, Karen Falk, Jørgen Svane Schmidt og Christian Christiansen. Sidstnævnte er den eneste nye i bestyrelsen, og han afløser Bent Jørgensen. Derudover bliver Else Marie Bisgård suppleant, mens Gunni Højvang er revisor.

- Bent Jørgensen fik en stor tak og en applaus med på vejen. Han har været med alle årene, idet han var med til at danne foreningen for fem år siden, fortæller Jørgen Svane Schmidt og oplyser, at bestyrelsen konstituerer sig tirsdag 6. november.

På generalforsamlingen afgav Jørgen Svane Schmidt formandsberetningen, hvor han blandt andet fortalte om foreningens udfordringer med at få lov til at oprense Østerbydammen. Bedst som man i sommeren for alvor skulle i gang med at fjerne slam og mudder fra dammen, blev man afbrudt af Vejle Kommune, som ville tage prøver af bunden først. Disse prøver viste, at der var for høje værdier af olierestprodukter i slammet, til at det måtte smides ud på landbrugsjord. Derfor afventer Østerbydammen i øjeblikket nyt fra kommunens afdeling for Landbrug og Vand.

Fem års jubilæum

Som nævnt er det fem år siden, at Østerbydammens Venner blev stiftet, og det vælger foreningen at markere søndag 18. november klokken 13. Det foregår på terrassen ved Østergård, der ligger ud mod dammen.

- Der vil være gløgg og brunkager, og så vil der nok også blive sagt et par ord, lyder det fra Jørgen Svane Schmidt.

Østerbydammens Venner har omkring 110 medlemmer.

Østerbydammens Venner har ny bestyrelse på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce