Præst vil drøfte livet store spørgsmål med andre

Gitte Sandager Bjerre fornemmer, at mange folk gerne vil mødes med andre for at snakke om nogle af de større emner her i livet. Derfor inviterer hun til tre tale-sammen-aftener de kommende måneder. Arkivfoto: Anders Kynde

Præst vil drøfte livet store spørgsmål med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre tirsdage over de kommende måneder inviterer sognepræst Gitte Sandager Bjerre til tale-sammen-aftener om en række livstemaer og begreber.

Hvejsel: Lykke, mod og frihed er forholdsvis store begreber, som de færreste nok reflekterer over hver dag.

Det får man imidlertid lejlighed til at gøre tre aftener de kommende måneder, hvis man deltager i arrangementer om lykke, mod og frihed i Hvejsel de kommende måneder.

De såkaldte tale-sammen-aftener lader med udgangspunkt i de tre emner. deltagerne dele deres tanker om de eksistentielle emner.

- Jeg synes, der er en tendens til, at rigtig mange mennesker gerne vil snakke om andet og mere, end at naboen har fået en ny hund, og at solen skinner, siger Gitte Sandager Bjerre, der er sognepræst i Hvejsel og Ildved sogne.

Jeg synes, der er en tendens til, at rigtig mange mennesker gerne vil snakke om andet og mere, end at naboen har fået en ny hund, og at solen skinner.
Gitte Sandager Bjerre, sognepræst

Kaste lys over store spørgsmål

Hun har blandt andet oplevet, at folk gerne bliver hængende, hvis eksempelvis dåbs- og vielsessamtaler drejer sig ind på tungere emner.

- Når jeg har samtaler, er der mange, der efterspørger et forum, hvor man kan tale om andre ting, hvor man lige træder et skridt op over almindelig hverdagssnak. Der er en søgen efter at kaste lidt lys over de store spørgsmål i livet, siger Gitte Sandager Bjerre.

Det eneste, der kræves for at være med, er, at man har lyst til at drøfte forskellige livstemaer. Gitte Sandager Bjerre understreger, at der ikke er tale om en foredragsrække. Hendes håb er derimod, at nogle vil have lyst til at dele ud af egne holdninger og konkrete livserfaringer.

Samtaleaftenerne finder sted i præstegården i Hvejsel 29. januar, 26. februar og 9. april fra klokken 19.30 og 21.00, hvor temaerne er henholdsvis lykke, mod og frihed.

Præst vil drøfte livet store spørgsmål med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce