Redaktørskifte: Ung mand melder sig klar til tjeneste

Fremover er det Anders Kynde (til højre), der skal for dækningen af Jelling og omegn til Vejle Amts Folkeblad og Jelling Ugeavis. Han overtager posten efter Leif Baun (til venstre), der har skrevet om Jelling i 29 år. Foto: Jørgen Flindt

Redaktørskifte: Ung mand melder sig klar til tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalredaktør Leif Baun afløses af Anders Kynde, som glæder sig til at dykke ned i alle de spændende ting, der rører sig i Jelling-området.

Jelling: Man kan roligt sige, at en epoke er sluttet: Lokalredaktør Leif Baun, 58, har nemlig skrevet om Jelling i 29 år. Men fra denne måned er det slut. Redaktørposten er blevet overtaget af Anders Kynde, 27, og han glæder sig til at dykke ned i alle kringelkroge af lokalområdet.

- Jeg er selv vokset op i et lokalsamfund, godt nok i det vesjyske, nærmere bestemt Harboøre. I min studietid har jeg også beskæftiget mig med lokaljournalistik, senest gennem et år som praktikant på Vejle Amts Folkeblad, så jeg glæder mig til at lære Jelling-området at kende, siger Anders Kynde.

Nyt om Jelling
  • Ud over papiravisen og e-avisen kan du følge med i dækningen af Jelling-området på en ny Facebook-side. Siden hedder Nyt om Jelling og kan findes på www.facebook.com/NytomJelling.
  • Vil du kontakt med den nye lokalredaktør i Jelling, Anders Kynde, kan du ringe til ham på telefonnummer 79 12 45 91 eller sende en mail til ankyn@vafo.dk.

Nygift og glad for sport

Når man spørger Anders Kynde, hvad læserne ellers skal vide om ham, er hans første tanke at nævne hustruen Julie.

Julie og Anders blev gift for godt et år siden, og det nygifte par har travlt med at etablere sig i hver sin karriere. Begge blev færdiguddannede her i sommer: Julie som sygeplejerske fra VIA University College, mens Anders blev journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Det glæder hans gamle kolleger på Vejle Amts Folkeblad, at Anders Kynde nu er tilbage, og ingen er i tvivl om, at han nok skal blive et plus for Jelling. Anders er ved første øjekast en stille og beskeden person, men under overfladen skjuler han en god portion vestjysk stædighed. Man skal med andre ord ikke regne med, at man kan løbe om hjørner med avisens nye Jelling-mand.

Hjertebarn

Det kan man absolut heller ikke med Leif Baun, som nu siger farvel til den gamle kommune, der endte med at blive hans hjertebarn.

Da Leif Baun den 16. januar 1989 tiltrådte som nye lokalredaktør i Jelling, var der nok ingen, der regnede med, at han i den grad skulle blive en del af først kommunen og siden centerbyens historie. Leif Baun fandt i Jelling det perfekte job, hvor hans interesse for historie kunne udfoldes i lige så høj grad, som hans næse for nyhedsjournalistik.

Leif Baun fortsætter på Vejle Amts Folkeblad, men arbejder nu fra centralredaktionen i Vejle, hvor han blandt andet får ansvaret for dækningen af kulturområdet.

Redaktørskifte: Ung mand melder sig klar til tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce