Sognestue holder samtaledag

Sognepræst i Kollerup- og Vindelev sogne, Birgitte Møldrup, siger: - Det med, at vi sidder sammen i mindre enheder ved bordene gør, at alle kan komme på banen. Arkivfoto: Leif Baun

Sognestue holder samtaledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kollerup: Kollerup Sognestue ved Jelling slår dørene op til samtaledag onsdag 10. oktober kl. 17-19.30. Undervejs i samtalerne vil der blive serveret let aftensmad, ligesom der er mulighed for børnepasning undervejs.

"Er du sikker?" er titlen på årets samtaledag, som Grundtvigsk Forum står bag. Samtaledagen tager udgangspunkt i 32 forskellige samtalekort af samme navn om de store, de nære, de svære og de kantede spørgsmål i livet og lægger op til at udforske temaet "sikkerhed" fra forskellige sider af tilværelsen. Der er mange væsentlige samtaler at tage for at blive klogere på hinanden og på, hvordan vi opfatter fællesskaber, samfund, verden - og fremtiden.

Sognepræst i Kollerup- og Vindelev sogne, Birgitte Møldrup, siger:

- Det med, at vi sidder sammen i mindre enheder ved bordene gør, at alle kan komme på banen, når der bliver trukket et kort. Det giver den der fornemmelse af, at alle har været med, og det er vel egentlig det, vores demokrati er bygget op omkring.

Sognestue holder samtaledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce