Travl musikforening klar med tre koncerter i marts

Michael Learns to Rock kan godt spille en stor scene op, men når de kommer til Jelling, bliver det småt og intimt. Arkivfoto: Annelene Petersen

Travl musikforening klar med tre koncerter i marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Learns to Rock er det helt store navn på marts-programmet for Jelling Musikforening, der via samarbejdet med Jelling Musikfestival har kunnet presse det relativt store navn ind på det relativt lille spillested, som Byens Café er. Derudover er der koncerter med Malmø og Den Danske Model.

Jelling: Med forårets indtog er det nok for mange ved at være tid til at kommet lidt mere ud for at få luftet kroppen. I Jelling Musikforening håber man dog, at der også er tid til at få luftet ørerne, for de er klar med et tætpakket program for marts, der byder på tre koncerter i Byens Café i Jelling.

Koncerterne er som altid i samarbejde med Jelling Musikfestival, og det er primært derfor, at det er lykkes at få et navn som Michael Learns to Rock til at give koncert på det ret så intime spillested.

Det gør de torsdag 14. marts klokken 20.00 til en forventelig udsolgt koncert. Og udsolgt bliver der sandsynligvis meldt ud inden for kort tid, for da avisen lige ville tjekke muligheden for at købe billetter, var meldingen, at der kun kunne købes en enkelt - muligvis den sidste.

Aarhusianske Malmø giver koncert i Byens Café i Jelling. Pressefoto
Aarhusianske Malmø giver koncert i Byens Café i Jelling. Pressefoto

Sange fra Himalaya

Koncerten er dog ikke den eneste - og heller ikke den første - i Byens Café i den kommende måned. Lørdag 9. marts gæster aarhusianske Malmø nemlig Jelling. Et måske ukendt navn for de fleste, men forsanger Maria Malmø er faktisk blevet sammenlignet med den anerkendte islandske sangerinde Björk.

Debutalbummet "We Come From The Stars" blev udgivet i Norden i 2017, og siden er det også kommet ud i resten af verden i løbet af 2018. Albummet er da også både lavet hjemme i Aarhus og ude i resten af verden - nærmere bestemt i Himalayas bjerge, hvor teksterne til mange af sangene er skrevet.

- Vi følte os meget tæt på himmelen deroppe i Himalayas bjerge - der var meget kort imellem os og stjernerne, intet slør, ingen fog, ingen by-larm. Bare bjerge og stilhed i et uendeligt himmelhvælv af stjerner, fortæller Maria Malmø i en pressemeddelelse fra Jelling Musikforening.

Med på video

Sidste navn i marts er det lokale band Den Danske Model, der giver en gratis koncert i Byens Hus. Til gengæld for den gratis adgang skal man dog være forberedt på, at bandet skal optage noget video i forbindelse med koncerten, og man kan derfor komme med på billederne. Dog oplyser Jelling Musikforening, at der vil blive taget hensyn til dem, der ikke vil fotograferes eller med i videoerne.

Koncerten finder sted torsdag 21. marts.

Mens den er gratis, koster det 300 kroner at opleve Michael Learns to Rock og 125 kroner at se og høre Malmø. Medlemmer af musikforeningen sparer som altid 25 kroner på billetten.

Travl musikforening klar med tre koncerter i marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce