Tre uger til fest og musik: Sådan ser festivalpladsen i Jelling ud

Festivalleder Lars "Charlie" Mortensen hejste tirsdag flaget - der ligesom festivalen har en del år på bagen - for at markere, at de nu har rykket administrationen fra Byens Hus og ind på pladsen. Foto: Mette Mørk

Tre uger til fest og musik: Sådan ser festivalpladsen i Jelling ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jelling Musikfestivals administration er flyttet fra Byens Hus og ind i deres lille "kommandocentral" på festivalpladsen, og det blev tirsdag markeret med hejsning af flaget. Frem mod festivalen giver Vejle Amts Folkeblad en ugentlig opdatering på, hvordan pladsen bygges op, så den er klar til at modtage over 35.000 gæster, når kalenderen siger 29. maj.

Jelling: Flaget er blevet hejst ved Jelling Musikfestivals "kommandocentral" i det nordøstlige hjørne af festivalpladsen - en plads, der lige nu er ret så tom.

Over de næste tre uger går den fra at være en øde græsmark til at være fyldt med telte, borde, bænke, hegn, toiletter, og alt muligt andet, der hører en festivalplads til.

Det store rykind er startet i denne uge, hvor festivalens ansatte tirsdag ved middagstid markerede, at kontoret i Byens Hus nu er byttet ud med kontoret på selve festivalpladsen, hvor de vil sidde de næste par måneder, så de kan følge den 31. opbygning og nedtagning af Jelling Musikfestival.

Her på avisen er vi med på sidelinjen, mens pladsen bliver bygget op, og vi giver hver uge et overblik over, hvordan arbejdet skrider frem. De fleste gæster kender nemlig kun Jelling Musikfestival for de fire dages musik og fest, så her er et indblik i noget af det arbejde, der ligger bag:

En festival bliver til
En gang om ugen i uge 19-22 vil Vejle Amts Folkeblad bringe en opdatering ude fra festivalpladsen i Jelling, så man kan følge med i, hvordan sådan en bygges op frem mod festivalens start 29. juni.Fire dages fest for over 35.000 gæster kræver nemlig et enormt arbejde fra festivalens ansatte, samarbejdspartnere, leverandører, frivillige hjælpere og lignende. I alt skal et område på godt og vel 75 fodboldbaner gøres klar til festival.

Tre uger til fest og musik: Sådan ser festivalpladsen i Jelling ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce