Velkendte sangerinder vender tilbage

Det er ikke første gang, at Signe Svendsen og Mathilde Falch besøger Byens Café i Jelling. Her er det fra deres koncert i 2015. Arkivfoto: Mette Mørk

Velkendte sangerinder vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens Café byder på en dobbelt koncert med Signe Svendsen og Mathilde Falch i december.

Jelling: Sangerinderne Signe Svendsen og Mathilde Falch optræder lørdag 8. december klokken 20 i Byens Café i Jelling.

I en årrække har Signe Svendsen inviteret en kollega med på turné i starten af december. Inspireret af 1970'erne, hvor det var almindeligt at kunstnere turnerede sammen, har Signe Svendsen skabt en tradition, der møder stor opbakning hos publikum. De får nemlig muligheden for at opleve to forskellige sangskrivere på én aften. Tidligere har Huxi Bach og Dorthe Gerlach gæstet Byens Café sammen med Signe Svendsen.

Det samme har Mathilde Falch, idet hun var med Signe Svendsen i 2015, da da spillede foran 120 publikummer i caféen.

"Sammen sluttede de to kvinder aftenen af i begejstret energi over at spille sammen. Man fornemmer her, at Mathilde Falch er "legebarnet", der tør vove sig ud i nyt og ikke gennemøvet materiale, og Signe Svendsen er perfektionisten, der heldigvis hopper med på legen," skrev avisens anmelder dengang om koncerten.

Det er Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival, der står bag koncerten om tre uger. Billetterne koster fra 150-175 kroner og kan købes i Byens Café og online.

Velkendte sangerinder vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce