Sidste udkald for at redde palæet

Det Hvide Palæ var engang en af Randbøldals stoltheder. Desværre har bygningerne over en lang årrække fået lov at forfalde, men borgerforeningen håber stadig på en løsning. Arkivfoto: Angelina Owino

Sidste udkald for at redde palæet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

randbøldal - Gennem flere år har forskellige frivillige arbejdet på at finde en løsning for Det Hvide Palæ i Randbøldal. Den trefløjede bygning fra 1839 er et historisk vartegn for byen, men siden 1976 har huset fået lov at stå og forfalde.

Adskillige møder og samtaler med Vejle Kommune har ikke ført til nogen løsning, og nu frygter den lokale borgerforening, at RealDania, som tidligere har vist interesse i stedet, måske taber interessen for stedet.

Sidste udkald

Knud Damgaard, der er formand for borgerforeningen erkender, at det er ved at være sidste udkald for at redde pælet:

- Vi har brug for nogle gode idéer til, hvordan man kan bruge palæet i et spændende projekt, som vi kan overtale kommunen til at støtte. Vi er åbne for alle forslag, som kan hjælpe os videre i processen, fortæller han.

- Hvis ikke, der kommer en løsning indenfor overskuelig fremtid, så må vi i borgerforeningen erkende, at det ikke er muligt, og så må vi kaste håndklædet i ringen. Men det vil være et stort tab for byen, lyder det fra formanden.

Sidste udkald for at redde palæet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce