City Vejle og Jelling Musikfestival: Sammen om velgørenhed

City Vejle og Jelling Musikfestival er meget bevidst om, at overskuddet skal gå til Race Running Vejle. Her et glimt fra det 18. International RaceRunners Sport Camp & Cup. Foto: John Clarke Russ Photography

City Vejle og Jelling Musikfestival: Sammen om velgørenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

City Vejle og Jelling Musikfestival har fokus på kvinder, fællesskab og musik ved Ladies Night fredag 29. marts. Formålet er at samle penge ind til Race Running Vejle.

Vejle: City Vejle sætter sammen med Jelling Musikfestival fokus på kvinder, fællesskab og musik.

Det sker i forbindelse med Ladies Night fredag 29. marts, og formålet er at indsamle penge til et specielt velgørende formål i Parasportens År, nemlig til Race Running Vejle.

I løbet af eftermiddagen og aftenen inviteres der i forbindelse med Ladies Night på op imod 30 akustiske koncerter med danske musikere; det sker i i samarbejde med Uncover Music. Formålet er at præsentere noget af den musik, der hver dag skrives og produceres herhjemme.

- Der deltager 10 bands. De giver hver tre koncerter hos cityforeningens medlemmer; det kan være ved kølerdisken med fisken i Føtex, uden for prøverummet i lingeributikken, ved hylderne med vin hos vinhandleren eller ved bogreolen hos boghandleren. Vi vil gerne have kunderne til at stoppe op og lytte til musikken, forklarer Marianne Jeppesen, citychef i City Vejle.

Musikerne, der alle har tilknytning til Jelling Musikfestival, har valgt at donere deres honorar til Race Running Vejle.

Derudover har cityforeningen fået fem levende statuer - dem, man kender fra gågaderne rundt om i Europa - til også at donere de penge, de får for at stå helt stille.

City Vejle har tidligere med stor succes haft besøg af levende statuer. PR-foto
City Vejle har tidligere med stor succes haft besøg af levende statuer. PR-foto

Mennesker med et handicap

City Vejle og Jelling Musikfestival er meget bevidste om, at overskuddet skal gå til Race Running Vejle.

- Da vi hørte Line og Camilla fortælle om Race Running, var vi ikke i tvivl, siger Marianne Jeppesen.

Race Running er en innovativ sport for mennesker med et handicap, som hæmmer balancen. Sporten foregår på en specialbygget tre-hjulet løbecykel uden pedaler, hvorpå balancen ikke er et problem.

Det giver dermed folk med et handicap, der til daglig kun kan komme rundt med elektrisk kørestol, manuel kørestol eller rollator, mulighed for at bevæge sig rundt ved egen kraft og giver selv de sværest handicappede en følelse af at bevæge sig frit og løbe.

Line Vacker og Camilla Poulsen, Race Running Vejle, har på to år øget antallet af Race Runner-børn i Vejle fra tre til 15, og de drømmer om at skabe et stævne for Race Running i Vejle.

- Og det er netop det, som de penge, der indsamles til Ladies Night, er øremærkede til: At skabe et stævne for Race Runnere, hvor der er fokus på holdånd og fællesskab, som kun sport og musik kan skabe, siger citychefen.

City Vejle og Jelling Musikfestival opfordrer alle til at tage til fredagens Ladies Night i Vejle, stoppe op og lytte til de 10 bands og nyde synet af de fem statuer.

Ladies Night rundes af med et stort show på Rådhustorvet i Vejle. Her underholder canadieren Michael Anthony Bonnici, der er en international anerkendt streetperformer med sit gadeshow sammen med musikerne og statuerne.

Endelig er det muligt at sende minimum 30 kroner på Mobilepay til 24667 (City Vejles nummer, red.). Her skal man skrive sit telefonnummer i overførslen, og efterfølgende deltager man i lodtrækningen om City Vejle-gavekort, partoutbilletter til Jelling Musikfestival og gaver fra nogle af City Vejles medlemmer. Indsamlingen slutter 1. april, hvorefter beløbet doneres til Vejle Race Running Vejle.

City Vejle og Jelling Musikfestival: Sammen om velgørenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce