Ikke helt op


Ikke helt op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Søskendeparret" Dicte + Hempler har tidligere leget sammen både privat og på livescener. Men denne gang også på deres første studieplade.

Desværre kommer deres blåmelerede "Uppers" ikke helt derop i stratosfæren, hvor man for alvor får lyst til at svæve længere ud i verdensrummet. Sangmaterialet er slet og ret for jævnt og vingefanget for sparsomt.

Jo, jo, Claus Hempler er en såre cool crooner, og Dicte leverer en pirrende vokal. Men sangene løfter sig ikke over middelmådighedens skyer, selv om parret ihærdigt prøver at gøre deres bedste, fornemmer man. 

Instrumenteringen er neddroslet med elguitar, americana-toner og med Claus Hempler som den, der overvejende sætter aftryk. Det er mere en Hempler-plade end en Dicte-plade. Og det virker af og til, som om Dicte + Hempler ikke tør slippe sangene helt fri. Bedst bliver det dog i sidste nummer "The Brakes Don't Work", som har en flot udgang. Men da er det ligesom for sent at lande mere end tre stjerner.  

I "My Thoughts Go Out Like Wild Horses" står Claus Hempler frem som en gedigen sanger og sangskriver, og der er noget Cohensk over det. Men derudover er denne "roadmovie af en plade", som pressemeddelelsen beskriver den, som sagt på det jævne. Lige som pladen ingenlunde "hypnotiserer", som pressemeddelelsen også reklamerer med.

Der skal som bekendt to til en tango. Men der behøver ikke være to til et mesterværk. Og her er vi langtfra med "Uppers".

"Uppers", Dicte + Hempler, Stunt Records, er udkommet

Ikke helt op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce