Vinyler på spil igen i Rådhuspassagen

En gang var der pladebutikker til. Inden it og internet tog livet af dem. Her er det Gettermann i Rådhuspassagen på et foto fra 1994. Lørdag kan der igen købes musik på stedet, når der for anden gang er Alt om Vinyl-dag. Privatfoto

Vinyler på spil igen i Rådhuspassagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anden udgave af "Alt om vinyler" afvikles lørdag fra klokken 10, hvor man kan møde musikere, vinyler og forfattere i Gettermanns tidligere lokaler i Rådhuspassagen.

Vejle: Man kan gøre gode pladefund, hør lokale bands og mød forfattere, der også spiller musik, når Byens Forlag 8. juni klokken 10 åbner for den anden Alt om Vinyl-dag i Rådhuspassagen.

Efter et par årtier i skyggen er lp'erne blevet retromoderne. De er blevet sort guld, der handles både i ny og brugt tilstand.

Netop handlen er et af hovedpunkterne i programmet lørdag i og uden for forlagets bogcafé.

I løbet af dagen vil der være pladestande rundt i Rådhuspassagen, oplæg fra forfattere og et par musikindslag.

De tre forfattere, man kan møde, udkommer alle på Byens Forlag, og de er:

Søren Genefke, forfatter til bestselleren Alt om Vinyl, der også har lagt navn til dagen.

Marcus Winther-John, forfatter og rockmusiker, blandt andet kendt som forsanger i det ikoniske 90'er-rockband Inside The Whale.

Peter H. Olesen, sangskriver, digter og forfatter med rod i Vejle. Han læser digte og spiller udvalgte numre fra sit bagkatalog, der rummer musik fra tiden med Sort/Hvide Landskaber, Greene, De Efterladte og Olesen-Olesen.

På vej til tradition

- Sidste år var arrangementet en succes, så nu satser vi på at holde en Alt om Vinyl-dag hvert år i Vejle. Kombinationen af livemusik, pladesalg og møde med forfattere fra vores forlag har vist sig at være rigtig god. Og så vil vi også gerne bidrage til finde minderne frem om den legendarisk pladeforretning, der lå på vores adresse," siger Thomas Aagaard Skovmand.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Vinyler på spil igen i Rådhuspassagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce