Ros til Vejle Musical Teater: Man tager en stensikker succes og gør den til sin egen


Ros til Vejle Musical Teater: Man tager en stensikker succes og gør den til sin egen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Ringholm, Søndergade 16, 1. tv., Ringsted, journalist
Morten Pape
Læserbrev. 

Læserbrev: Vejle Musical Teater har luret vejen til den sikre succes. Man tager en stensikker succes, en publikumsfavorit, og gør den til sin egen.

Det er præcis sådan musicalen "Sommer i Tyrol" blev skåret til, da den i den nu forgangne uge løb over scenen i Vejle Musikteater.

En forestilling, som hovedparten af tilskuerne bare elsker betingelsesløst, inden de overhovedet har fundet deres plads i salen. For alle kan se dem for sig - Dirch Passer som Leopold, Susse Wold som Josepha, Jan Priskorn Schmith som Micki osv.

At ingen af dem så er at se på scenen i Vejle, det er så bare en detalje. For stemningen, musikken, humøret - det hele er der. Og man bliver bare så dejlig glad i låget, efterhånden som forestillingen skrider frem.

Hvilket vel er årsag til, at man i et helt år har gået og værnet om sin billet til "Sommer i Tyrol".

En billet, man erhvervede sig lige efter sidste års oplevelse, "My Fair Lady", som man absolut skulle se, fordi "Sound of Music" året før igen havde blæst benene væk under en.

Vejle har en flok skønne amatørskuespillere, der oser og damper af spilleglæde i en grad, så publikum bare bliver revet med af begejstring.

Jeg så forestillingen lørdag eftermiddag. Jeg så en forestilling, hvor skuespillerne efter forestillingen, til stående ovationer, måtte ind på scenen fire gange - eller var det ligefrem fem gange?!

Det har jeg ganske enkelt aldrig oplevet før nogen steder. Og tro mig, jeg har set et par teaterforestillinger gennem årene.

I skuespillere i Vejle, det kan godt være, at I er amatører, men I kan noget, som enhver professionel må misunde jer. I kan feje benene væk under jeres publikum. I kan begejstre. I kan give jeres publikum den der "glad i låget"-oplevelse.

Og det er dælme derfor, I kan få folk til at købe billetter til jeres forestillinger et år i forvejen! Herunder en eksil-vejlenser på Sjælland.

Det ville de ønske, de kunne på Østre Gasværk og de andre steder, der får de store overskrifter de såkaldt "rigtige steder"!

I skuespillere i Vejle, det kan godt være, at I er amatører, men I kan noget, som enhver professionel må misunde jer. I kan feje benene væk under jeres publikum. I kan begejstre. I kan give jeres publikum den der "glad i låget"-oplevelse. Og det er dælme derfor, I kan få folk til at købe billetter til jeres forestillinger et år i forvejen! Herunder en eksil-vejlenser på Sjælland.

Ros til Vejle Musical Teater: Man tager en stensikker succes og gør den til sin egen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce