Velkommen til børnenes statsminister - hvem det end bliver


Velkommen til børnenes statsminister - hvem det end bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kristian S. Larsen, Hassellunden 55, Esbjerg, folketingskandidat for Kristendemokraterne i Skanderborg-kredsen
Billede
Læserbrev. 

Læserbrev: Socialdemokraternes Mette Frederiksen vil gerne være børnenes statsminister. Det er da en god intention, for børns og familiers vilkår fortjener langt større politisk opmærksomhed.

Børnenes statsminister - dét bør den næste statsminister være, uanset hvem det bliver. Og Kristendemokraterne står parate til at hjælpe dem med at være det - bl.a. med de holdninger, KD har fremlagt i dokumentet "Børnenes finanslov".

Antallet af børn, der vokser op i fattigdom, er steget markant, og det skal der gøres noget ved, siger Mette Frederiksen.

Enig. Derfor skal satserne for børnepenge have et generelt løft, og de må ikke modregnes i sociale ydelser - og der skal ikke være loft over, hvor mange børn man kan få børnepenge til.

Samtidig skal kontanthjælpsloftet fjernes.

Imidlertid synes Mette Frederiksens fokus at være begrænset til økonomisk fattigdom. Den skal vi gøre noget ved, men trivsel og en god barndom handler jo om andet og mere end økonomi. Det handler også om tid, nærvær, tryghed og stabilitet i familien.

Det handler om familiernes tid til at være sammen og om trygge rammer i hjemmet og i lokalsamfundet.

Det handler også om skolegang med plads til den enkeltes evner og interesser og om fri tid til meningsfulde og udviklende fritidsaktiviteter.

Derfor er det så vigtigt, at samfundet og arbejdsmarkedet i højere grad indrettes efter børnenes behov - og ikke omvendt.

Alt det skal børnenes statsminister - hvem det end bliver - også huske på.

Imidlertid synes Mette Frederiksens fokus at være begrænset til økonomisk fattigdom. Den skal vi gøre noget ved, men trivsel og en god barndom handler jo om andet og mere end økonomi.

Velkommen til børnenes statsminister - hvem det end bliver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce