Gør-det-selv-Kjeld: Splinten i mit øje


Gør-det-selv-Kjeld: Splinten i mit øje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hej Kjeld - superfin stol, du har lavet. Jeg har også fulgt med. Men Kjeld for filan, der er en "fejl" i fletteriet - se billedet, hvor du sidder og brænder enden af snoren. Meeeeeen - du kan jo altid undskylde dig med, at der kun er én, der er ufejlbarlig - du ved, ham i det høje. På Fredensborg, i kuppelsalen, det sorte og hvide gulv: Det fortælles, at bygherren (nok en konge) kom forbi, og mesteren for de folk, der lagde fliserne, han fortæller kongen, at der ikke er en eneste fejl. Men hertil siger kongen, at der er kun én, der er ufejlbarlig, og det er Gud. I det ellers perfekte gulv er der den dag i dag én flise, der vender spidsen den forkerte vej - jeg har selv set det.

Venlig hilsen

Kim Abrahamsen, maler - Odense

Hej Kim - fandens også! Indtil flere gange måtte jeg "flette baglæns", fordi jeg opdagede fejl, som jeg havde lavet for måske 5-10 minutter siden. Og hver gang tænkte jeg, at der er sgu nok ingen, der nogensinde ser en lille fejl i fletværket - og så tænkte jeg: Jo, det vil springe i øjnene, og når først man har set fejlen, er det den eneste detalje, man har øje for - om igen!

Så hver gang pillede jeg troligt en masse fletværk op - og flettede det igen. Man må jo ikke sætte sig selv på en piedestal, og da slet ikke den samme som Herren din Gud - og derfor lod jeg en enkelt lille bitte fejl helt nede i det ene hjørne, hvor ingen ser den, stå tilbage - kun derfor! Nej, det er løgn: Jeg troede, at jeg havde fanget alle fejl, men ikke helt overraskende viser det sig altså, at det havde jeg ikke.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Gør-det-selv-Kjeld: Splinten i mit øje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce