Opskrift: Hvidløsmayo

Hvidløgsmayonnaise - også kaldet aioli - er en populær dyppelse. Foto: Chresten Bergh

Opskrift: Hvidløsmayo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingredienser:

1 helt æg

2-3 tsk citronsaft

½ tsk salt

2 dl smagsneutral olie

Hvidløg efter smag

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne hældes i et højt glas eller en anden form for høj beholder. Sæt stavblenderen i glasset og blend i 10-15 sekunder, indtil mayonnaisen er emulgeret og har sat sig. Ønskes tykkere konsistens, blendes lidt ekstra eller tilsættes mere olie. Smag til og opbevar på køl indtil servering.

Opskrift: Hvidløsmayo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce