Kørte galt med tyvekoster i bilen


Kørte galt med tyvekoster i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er svært at bortforklare 270 poser Merrild-kaffe i ens bil, når man er så uheldig at køre galt. Og det gør ikke sagen bedre, at kaffeposerne ikke bærer dansk tekst, men tydeligvis er beregnet for det baltiske marked. Det måtte end 32-årig mand sande, da han i går blev afhørt i den store sag om kaffetyveriet fra Centerhavnen i Fredericia for et år siden.

Købt på en tankstation

Den pågældende erkendte, at han var kørt galt i bilen og var også helt på det rene med, at bilen indholdt de mange poser kaffe, som han havde købt på en ukendt servicestation. Han havde haft en mobiltelefon liggende over solskærmen i bilen, og telefonen var faldet ned på gulvet, og da han ledte efter den, kørte han galt på en vej i Børkop. Han erkendte at have købte hælervarerne, men sfviste pure, at han havde kørt en af trækkerne i forbindelse med kaffekuppet i Fredericia.

Kørte som chauffør

Skæbnen ville imidlertid, at den tiltalte havde kørt i den trækker, som blev anvendt til kaffekuppet. Det var bare på et tidspunkt, førend den blev meldt stjålet. Ifølge tiltaltes forklaring havde han afleveret Volvo-trækkeren på en adresse i Kolding og smidt bilnøglen i en postkasse.

Ændrede forklaring

Den 32-årige ændrede forklaring i retten i forhold til det, han havde forklaret i grundlovsforhøret sidste sommer. Her sagde han bl.a. , at han havde fået tilbudt kaffen på et værtshus til 7,50 kr. pr. pose. Han havde ikke selv deltaget i kaffe-kuppet, men han vidste, at en Volvo trækker havde været brugt i forbindelse med tyveriet. To personer havde spurgt ham, om de kunne låne lastbilen, hvilket han havde sagt nej til.

Kørte galt med tyvekoster i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce