Grindsted får igen en pølsevogn: Jan The Pølsemann åbner den 18. oktober

Jan Lindekilde Lund glæder sig til at åbne sin pølsevogn, Jan The Pølsemann, den 18. oktober. Foto: John Randeris

Grindsted får igen en pølsevogn: Jan The Pølsemann åbner den 18. oktober

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 18. oktober åbner pølsevognen Jan The Pølsemann på hjørnet af Chr. Lundsgaardsvej og Tårnvej.

Grindsted: Den 18. oktober får Grindsted igen en pølsevogn og Grindsted får sin helt egen hotdog.

Pølsevognen kommer dog ikke i bymidten, men på hjørnet af Chr. Lundsgårdsvej og Tårnvej, hvor Jan Lindekilde Lund opstiller vognen på græsset udenfor Grindsted Ejendomsservice.

Jan The Pølsemann bliver navnet på pølsevognen, der kommer til at køre som pølsevogne kørte i gamle dage og med en speciel Grindsted hotdog, hvor der er bløde varme løg i sammen med pølsen, agurkesalat og ristede løg. Det bliver med brød fra bageren i Vorbasse og agurkesalaten bliver hjemmelavet. Og man kan naturligvis også få Cocio til at skylle efter med.

Den nye pølsevogn er en drøm, som nu går i opfyldelse for 41-årige Jan Lindekilde Lund.

- Det har jeg drømt om, siden jeg var 20 år. Jeg har altid godt kunnet lide at lave mad, og siden maj har jeg kørt rundt hver weekend og stegt pattegrise til fester over hele landet under navnet Jan The Grisemann. Så var det jo nærliggende at kalde pølsevognen for Jan The Pølsemann, mener Jan Lindekilde Lund.

 

Jan Lindekilde Lund
Han er udlært mekaniker og pædagogisk assistent, men har arbejdet med mange forskellige ting gennem årene.Han og Katja bor i Vorbasse med deres i alt fem piger, der er fra 10 til 2,5 år. Den yngste har de sammen.

Skabe et navn

Han begyndte at kigge seriøst efter en pølsevogn for et halvt år siden, og da han så fandt den, så skulle han finde ud af, hvor den skulle stå. Og da han lige har fået arbejde hos Grindsted Ejendomsservice, så var det nærliggende at stille den der.

- Pølsevognen vil være åben alle hverdage, men da jeg skal passe mit arbejde som handyman hos Grindsted Ejendomsservice så skal min kæreste, Katja, passe den om formiddagen, fortæller Jan Lindekilde Lund.

Pølsevognen opstillet på græsset, og der bliver lagt flis ud og bygget en lille terrasse, og der bliver et par borde, så kunderne kan stå og spise deres mad.

- Vi vil gerne skabe os et navn. Her kommer der jo mange forbi hver dag og der er mange firmaer i området. Jeg tror, der er masser af muligheder. Desuden vil pølsevognen kunne lejes med betjening til fester og lignende. Vi kunne da godt tænke os, at det blev et levebrød på et tidspunkt, siger Jan Lindekilde Lund.

Grindsted får igen en pølsevogn: Jan The Pølsemann åbner den 18. oktober

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce