Grillbaren Fru Kristof genåbnede med nye forpagtere

På åbningsdagen var der hjælp på i grillbaren. Det var Iris áArgjagardi, der fremover skal hjælpe til i Fru Kristof. Foto: Martin Ravn

Grillbaren Fru Kristof genåbnede med nye forpagtere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Jan The Pølsemann og fru Katja åbnede grillbaren Fru Kristof i Hejnsvig tirsdag klokken 11.30, var der ingen kunder. Men de kom i hobetal ved frokosttid.

Hejnsvig: Der var ikke ventende kunder udenfor, da Jan The Pølsemann og fru Katja genåbnede grillbaren Fru Kristof tirsdag klokken 11.30.

Men der var nu alligevel travlhed i grillbaren, da flere havde bestilt mad inden grillbaren genåbnede.

- Vi er ikke skuffede. Fru Kristof har været her i lang tid, så kunderne kommer stille og roligt i løbet af dagen. Jeg tror, at vi får rigtig travlt i aften, mener Katja Lund Vinbech.

Parret havde på åbningsdagen fået assistance i form af Iris áArgjagardi - hun kommer fra Færøerne - som har lidt erfaring fra grillbarer, og der blev snart brug for alle hænder. For efterhånden som klokken nærmede sig frokost indfandt kunderne sig langsomt.

En af de første var Niels Erik Knudsen, som bestilte en fransk hotdog. Han var også på pletten, da Jan The Pølsemann åbnede pølsevognen i Grindsted.

- Det er bare i orden, det de laver. Jeg er her for at byde de nye velkommen, og jeg tror, at jeg vil komme der mere end ved den tidligere forpagter. Det Jan og Katja laver er i orden, og det skal det også være, så kommer folk igen, mener Niels Erik Knudsen, der bor i Hejnsvig.

Og en efter en triller bilerne langsomt ind på pladsen foran Fru Kristof. Kunderne er sultne, og de kræver kvalitet, som Katja og Jan har erklæret, at det vil være i den kendte grillbar på Løvlundvej.

Mor og bedstemor kom forbi

Katja og Jan får også fremover hjælp. Det er planen at Iris Iris áArgjagardi skal stå fast i grillbaren i Hejnsvig nogle dage om ugen, og så er der også ansat en førstedame, der skal passe pølsevognen på Chr. Lundsgaardsvej.

- Vi er gode til at give ansvaret fra os, mener Jan Lund Vinbech.

- Men det er vigtigt for os, at det er folk som vi ved, kan tale med kunderne, tilføjer Katja Lund Vinbech.

Det er planen, at det er Jan The Pølsemann, der skal være fast i grillbaren i Hejnsvig.

Grillbaren Fru Kristof genåbnede med nye forpagtere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce