Indianer med sidevogn: Køkkenchefer fra Vejle dyster ved DM

Er det en af køkkencheferne fra Vejle, der skal udråbes som vinder ved Hotdog DM? Der skal dystes i tre kategorier. Foto: FoodFestival, Raisfoto

Indianer med sidevogn: Køkkenchefer fra Vejle dyster ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre køkkenchefer fra Vejle vil vække død indianer med tæppe og hele krigsmalingen til live med en gourmetoplevelse. Hotdog DM finder sted 9. september i Aarhus.

Vejle: Et af mange slangudtryk for en hotdog med det hele er "Død indianer med tæppe og hele krigsmalingen".

Den traditionelle version af den døde indianer vil tre køkkenchefer fra Vejle, Mikael Madsen, Sinatur Hotel Haraldskær, Nicolaj Christiansen, Treetop på Munkebjerg Hotel, og Michael Munk, MeMu, give fornyet liv.

De stiller søndag 9. september op til Hotdog DM, der er en del af programmet ved Food Festival 2018. Festivalen finder sted 7. til 9. september ved Tangkrogen i Aarhus.

Køkkencheferne fra Vejle skal her dyste mod nogle af landets bedste kokke.

Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen

Tre priser

D'herrer skal samme med kolleger fra hele landet give deres bud på en fortolkning af den klassiske hotdog.

Christiansen, Madsen og Munk kan vinde tre priser; Den mest velsmagende hotdog (Årets Hotdog), Den bedst sælgende hotdog (Hotdog Kongen), og Den innovative hotdog, som gives for kreativitet.

De forskellige hotdogs vurderes af et dommerpanel bestående af kokke, madanmeldere og bloggere.

Publikum kan købe de forskellige hotdogs. Overskuddet går til et velgørende formål. I 2017 blev der samlet 187.270 kroner ind til organisationen Børnefonden til et nyt børne- og sundhedscenter i Mali.

I 2018 går overskuddet til velgørenhedsorganisationen Care Danmark og projektet "Hjælp til selvhjælp", der giver nogle af verdens fattigste mennesker mad på bordet - ikke bare i dag, men langt ud i fremtiden.

Tanken med Hotdog DM er, at kokke og traditionelle pølsemænd kan tørne sammen i en velsmagende kamp på pølser og brød, så der sættes fokus på de stolte traditioner, det gode håndværk og de solide råvarer bag den danske hotdog.

Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen
Foto: Claes Bech-Poulsen

Indianer med sidevogn: Køkkenchefer fra Vejle dyster ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce