Multihytte skal være til glæde for hele byen

Den nye multihytte i Bredsten står klar til brug, men først skal den selvfølgelig officielt indvies. Det sker på fredag 31. august. Privatfoto

Multihytte skal være til glæde for hele byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På fredag indvies den nye multihyttte i Ødsted i forbindelse med årets Brunmosefest.

Ødsted: Et rødt bånd skal klippes i Ødsted på fredag 31. august, som det hører sig til ved en indvielse. Her skal den nye multihytte, der har fået placering mellem Brunmosehallen og Ødsted Skole, indvies.

Byrådsmedlem Thyge Havgaard Bjerring (V), som selv bor ved Mejsling, har fået æren af at klippe båndet klokken 17.30.

Den nye multihytte har været et ønske gennem flere år.

- Der manglede et sted, hvor unge mennesker kan mødes om aftenen og hygge sig. Det var noget af det, der var med til at sætte tankerne om en hytte i gang, fortæller Villy Jensen fra Ødsted-Jerlev Lokalråd.

Det er folk fra byens idrætsforening Ammitsbøl SG & I og fra byens afdeling af Idræt i Dagtimerne, som tog initiativ til at gøre tankerne om en hytte til virkelighed med opbakning fra Ødsted Skole og Ødsted-Jerlev Lokalråd.

Gruppen søgte forskellige fonde og fik tilsagn om økonomisk støtte fra Friluftsrådets udlodningsmidler på 23.600 kroner samt fra Vejle Kommunes udviklingspulje på 35.600 kroner til indkøb af materialer. Byggeriet af hytten har en flok frivillige kræfter stået for.

Et sted for alle

At Ødsted nu har fået en ny, fælles multihytte skal gerne komme hele byen til gode. Håbet er derfor, at hytten kan benyttes som samlingspunkt for blandt andet de unge i fritiden, men også at skolen måske kan bruge den til undervisningsformål, og at dagplejen, børnehaven, petanqueklubben, Idræt i Dagtimerne eller byens andre foreninger måske kan have glæde af den.

- Det skal være et sted, alle kan bruge og have glæde af, konkluderer Villy Jensen.

Der er bænke hele vejen rundt langs væggene inde i hytten. Senere er det tanken, at der også skal stilles borde derind.

Opførelsen af multihytten er en fortsættelse af et godt samarbejde på tværs i byen, som har resulteret i, at et tidligere ubenyttet og sumpet idrætsareal mellem Brunmosehallen og Ødsted Skole nu er omdannet til et velfungerende område med beachvolley- og beachfodboldbane.

Multihytte skal være til glæde for hele byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce