FHK nedlagde endnu et ligahold i næstsidste test

Jimmi Andersen stod endnu en god kamp, da FHK nedlagde TMS Ringsted i klubbens næstsidste testkamp. Arkivfoto: Lasse Hansen

FHK nedlagde endnu et ligahold i næstsidste test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia HK leverede endnu en overbevisende præstation, da klubben vandt sin næstsidste testkamp med 32-29 over ligaholdet TMS Ringsted.

Ringsted: Fredericia HK har vist sig som en ligadræber i optakten til den forestående sæson i 1. division.

Første nedlagde klubben Mors-Thy i en test, siden Kolding IF og søndag blev det til endnu en sejr over et ligahold, da FHK vandt med 32-29 over TMS Ringsted efter en pauseføring på 17-13.

Ringsted rykkede suverænt op i sidste sæson, så klubben er en, som FHK gerne vil måle sig med.

- Det er fint at få endnu en kamp, hvor vi skal yde noget for at vinde. Vores forsvar står rigtig godt igen i dag, og tingene ser stadig positive ud, siger FHK's cheftræner, Jesper Houmark.

FHK spillede glimrende i 40 minutter men ramte så en dårlig periode proppet med personlige fejl. Ringsted fik kontakt ved 28-28, men FHK trak sig sejrrigt ud til sidst.

- Den dårlige periode bekymrer mig slet ikke. Vi har haft en hård uge, og den sad i os. Faktisk synes jeg, det er positivt, at vi vinder trods den dårlige periode. Det var sådan noget, som i sidste sæson havde knækket os. Men det gjorde det ikke nu, fortæller Jesper Houmark.

Et hårdt program

Målmand Jimmi Andersen stod igen godt bag en brutal FHK-defensiv. Kampen var FHK's tredje på fem dage, så der var ikke noget at sige til, hvis trætheden indsneg sig mod slutningen af opgøret.

- Vi leverer en rigtig god præstation i 40 minutter. Vi dækker godt op og løser angrebet godt, siger Jesper Houmark.

FHK har én testkamp tilbage, før 1. division begynder den 5. september. FHK møder HC Odense hjemme i Thansen Arena torsdag den 30. august klokken 18.30.

TMS Ringsted-Fredericia HK 29-32 (13-17)

Træningskamp

FHK nedlagde endnu et ligahold i næstsidste test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce