Et efterår med fest, dans og svesketrifli

Der skal blandt andet danses i Englystparken i løbet af efteråret. Arkivfoto

Et efterår med fest, dans og svesketrifli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommeren er slut, og Englystparken er atter oppe fart. September og oktober byder på foredrag, dans, fest og god mad.

Børkop: Køkkenet på Aktivitetscenter Englystparken kommer i den grad til at dufte af ekstra meget mad i september og oktober måned, for der bydes på mange forskellige slags aktiviteter og underholdning. Ofte med mad som en del af nydelsen.

Lørdagsfrokost eksempelvis. Den finder sted 15. september.

Søndag den 23. september vil politiassistent Birgit Jakobsen fortælle om at være kvinde i en mandeverden. Der serveres kaffe og kage til.

Den 28. september skal danseskoene findes frem, for der er danseaften, og maven skal ikke snydes. Man kan bestille smørrebrød.

Åndeligt og legemligt

Den 3. oktober bydes indefor til fællesspisning. Her vil køkkenet byde på koteletter i fad og frugttærte. Og i salen vil maden blive krydret med fællessang, hvor Henning Jensen sætter sig bag klaveret.

Den 10. oktober er der foredrag om at have appetit for livet, hvor den fynske bedemand med sønderjyske rødder, Nils-Peters Holm, fortæller om "Jeg elsker den brogede verden". Og mens der er åndelig føde i form af foredrag, bydes også på mere legemligt føde i form af forloren hare og svesketrifli. Samt kaffe og kage.

Og fredag den 26. oktober er der Efterårsfest med mad og dans. Fra køkkenet vil der dufte af gammeldags oksesteg samt kaffe og appelsinfromage.

Alle disse aktiviteter skal der købes billetter til.

Englystparken er et aktivitetscenter for pensionister og plus 60.

Et efterår med fest, dans og svesketrifli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce