Tak til Christoffer Melson


Tak til Christoffer Melson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Morten Kristensen, Søndergade 49, Børkop, medlem (SF) af Vejle Byråd
Michael Svenningsen
Læserbrev. 

Læserbrev: Jeg kan forstå på dit svar, at det er statskassen og ikke kommunerne, der skal finansiere et bortfald af jordskatterne.

Og at det skal tages af rådighedspengene.

Mange andre borgere, som er økonomisk trængt, kan forhåbentlig også se hen til, at du foreslår hjælp fra dette råderum? Det har heller ikke været en let sommer for mange kontanthjælpsmodtagere.

Som lokalpolitiker er det godt, at du sætter fokus på anvendelse af råderum. Det bliver derfor spændende i den kommende tid at se, hvor meget af Vejle Kommunes råderum og kassebeholdning du vil anvende for at opbygge en bedre service i kommunen og få rettet op på tidligere års besparelser.

Jeg kan se på indlæg andre steder i pressen, også i VAF, at mange venstrefolk næsten bruger samme formuleringer som dig, hvilket kan få mig til at tro, at jeres inspiration er kommet fra højere sted i partiet, men det er næppe en antagelse, der er korrekt.

Det er i øvrigt interessant at læse side to i tillægget til VAF torsdag med forholdet omkring regeringens overvejelser omkring tørkestøtte.

Der omtales flere faresignaler, som viser, at en eventuel nedsættelse ikke kommer de trængte til gode.

Som du ved, har jeg også i byrådssalen omtalt, og der kan her sættes lighedstegn, at en nedsættelse af dækningsafgiften ikke kommer mange lejere til gode.

Noget andet på samme dags side er omtalen om, hvor stor en del skatten udgør for en gennemsnitslandmand.

Her er der tale om bruttobeløb, og hvis skatten fjernes, vil det på sigt betyde højere overskud og dermed mere i skat, og så reduceres effekten.

Med arbejdsmarkedsbidrag osv. vil effekten, som jeg vurderer det, for en landmand formentlig betyde mere en halvering af effekten, og hvis det er selskabsform med 22 procent og endnu mere, hvis overskuddet bruges til udlodning.

Tak til Christoffer Melson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce