Der er plads til forbedringer: VB mangler både point og mål

Jacob Schoop vurderer, at VB's pointhøst ikke helt står mål med spillet. Der var i flere af kampene til mere end det, VB endte med. Arkivfoto: Mette Mørk

Der er plads til forbedringer: VB mangler både point og mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Schoop mener, at Vejle Boldblub fik pointmæssigt for lidt ud af et par eller tre af de første otte superliga-kampe i forhold til det spil, VB-mandskabet diskede op med.

Vejle: Det er plads til forbedringer hos Vejle Boldklub efter indledningen på sæsonen.

Det gælder de manglende mål i de seneste tre kampe, og det gælder den samlede pointhøst efter de første otte runder.

- Det er ikke godt nok, når vi ikke scorer i tre kampe i træk. Det skal der rettes op på, og det har vi heldigvis god tid til, inden vores næste kamp, siger Jacob Schoop.

Superligaen holder i øjeblikket den første af efterårets i alt tre landskampspause, og den kommer efter otte af de i alt 26 spillerunder i grundspillet. Otte kampe der for VB's vedkommende kastede syv point af sig, og det er ifølge Jacob Schoop for få i forhold til spillet.

VB indledte sæson med en hjemmesejr mod Hobro i en kamp, hvor Jacob Schoop selv stod for en af træfferne, da han med en flot langskudsscoring gjorde det til slutfacit 3-1.

Syv kampe uden sejr

Siden gik syv kampe uden sejre; fire uafgjort og tre nederlag.

- I flere af kampene afgjorde små ting, at vi ikke fik de point, vi skulle have haft, mener Jacob Schoop.

Han sigter først og fremmest mod den hjemmekamp, VB tabte 3-1 mod FC Midtjylland efter 1-0-føring med cirka 10 minutter igen, og mod udekampen i Farum - en kamp FC VB tabte 2-0 med den anden scoring sat ind i overtiden.

- Mod FC Nordsjælland havde vi i første halvleg en stor chance for at udligne, og havde vi scoret på den, er jeg sikker på, vi var kommet fra kampen med et point, siger Jacob Schoop.

Desuden ærgrer det ham fortsat, at VB blot fik et point med hjem fra udekampen mod Vendsyssel.

- Det er hurtigt at finde de point, vi burde have haft, mener VB-anføreren.

Det er dog sådan, at den slags ifølge Schoop går lige op i løbet af en sæson, og holder det, så ligger der lidt ekstra point og venter på vejlenserne i den resterende del af sæsonen.

Formen har aldrig været bedre

Den genoptages for VB's vedkommende mandag 17. september, når det gælder udekampen mod AaB. Den kommer efter næsten to en halv uges superliga-pause.

Landskampspausen var ikke en, VB-mandskabet gik og ventede på.

- Vi er i god fysisk form. For mit eget vedkommende har jeg aldrig tidligere været i så god form, som jeg er nu, så jeg spillede helst videre, siger Jacob Schoop.

Pausen har dog den fordel, at de skadede spillere i VB-truppen får mulighed for at komme sig. Imed Louati har siddet ude i flere end tre uger på grund af en fiberskade, og den irske midtbanespiller er ved at komme sig efter en blindtarmsoperation.

- Det er fint vi får dem tilbage, så på den led, kom pausen på et udmærket tidspunkt, siger VB-anføreren.

Der er plads til forbedringer: VB mangler både point og mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce