Fokus på klodens tilstand

Troels Ravn sammen med nogle af eleverne. Pressebillede

Fokus på klodens tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Det kan lade sig gøre at skabe fremskridt, når det handler om klimaforandringer og alvorlige trusler mod det gode liv for mennesker overalt på jordkloden. Og der er noget, det enkelte menneske kan gøre, og så er der noget, som kræver politiske beslutninger, men det er vigtigt, at vi hverken lukker øjnene eller lader os blæse omkuld af bekymringer og dystre udsigter.

Det var budskaberne, da Troels Ravn MF for Socialdemokratiet, besøgte eleverne i ottende klasse på Lynghedeskolen i Grindsted og HF klasser på Grindsted Gymnasium og HF.

Det er mediet "Verden bedste nyheder", som er støttet af Udenrigsministeriet og Danida, der hvert år i uge 36 inviterer politikere og organisationer i civilsamfundet til at gå ud på skoler, uddannelsesinstitutioner - og på gader og stræder, for at fortælle om FN's 17 Verdensmål for en bæredygtig jordklode.

- På 25 år har verden faktisk opnået enorme fremskridt i kampen mod sult, fattigdom, børnedødelighed og en lang række sygdomme og epidemier. Samtidig har millioner af mennesker fået adgang til skolegang, rent drikkevand og basal sundhed, fortalte Troels Ravn

- Eleverne på både Lynghedeskolen og HF Gymnasiet var særdeles interesserede og gode til at deltage i undervisningen, siger Troels Ravn.

Fokus på klodens tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce