Brian og Jane slår dørene op til Nebelgaard

Brian og Jane Madsen inviterer på torsdag indenfor på Nebelgaard i Nebel. Her kan alle interesserede se, hvordan stedet ser ud, og hvad det kan bruges til. Foto: Alex Hermann

Brian og Jane slår dørene op til Nebelgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag er dørene åbne på ferie- og konferencecentret Nebelgaard i Nebel. Her er alle inviteret til at lægge vejen forbi for at se, hvad stedet kan tilbyde.

Nebel: Et kæmpestort sommerhus med plads til hele familien - og flere endnu - langt ude på landet. Det er nogenlunde beskrivelsen på Nebelgaard i Nebel.

Stedet har nu eksisteret i 10 år, og torsdag den 13. september får alle nysgerrige mulighed for at se, hvad stedet er for en slags.

- Der er mange, som går og siger til os, at de aldrig har været herude og se det, men at de meget gerne vil se det. Så nu åbner vi dørene igen, fortæller Jane Madsen, der ejer og driver stedet sammen med sin mand, Brian Madsen.

Stedet ligger langt ude på landet, og det er nok en af årsagerne til, at mange ikke kender til det.

- Det sker tit, at folk fra Grindsted eller Billund, som har været til fest herude, siger, at de ikke var klar over, at det var her. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på det, siger Brian Madsen, der på torsdag er klar med varm kaffe på kanden mellem klokken 11 og 20.

Åbent hus mellem 11 og 20
Det er torsdag den 13. september mellem klokken 11 og 20, at dørene er åbne på Nebelgaard i Nebel.

Her vil der være varm kaffe på kanden, ligesom det er muligt at få en rundvisning i det, der engang var en landbrugsejendom, men som i dag er et moderne kursus- og konferencecenter.

Familieweekender

Det er efterhånden 10 år siden, at Jane og Brian Madsen købte det, der dengang var en gammel landbrugsejendom. De byggede den om fra kælder til kvist, så den i dag indeholder værelser med i alt 42 sovepladser, konferencerum, opholdsrum, køkken, swimmingpool og udendørs aktiviteter.

Parret, der gennem mange år drev Vorbasse Kro, fik idéen, da det selv havde udfordringer med et finde et sommerhus, der var tilstrækkeligt stort til hele familien. Hver især gik de og pønsede på en idé, og den blev ført ud i livet, da de pludselig opdagede det helt rigtige sted tæt på bopælen i Vorbasse.

Brian og Jane slår dørene op til Nebelgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce