Vejle-virksomhed fusionerer med estisk virksomhed

Adm. direktør i Uptime Group Eero Tohver (tv) og adm. direktør i Uptime Development A/S Ronni Haastrup Madsen glæder sig til at byde ind på større og mere krævende opgaver inden for specialedesignede softwareløsninger. PR-foto

Vejle-virksomhed fusionerer med estisk virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

West Soft Development A/S fusionerer med den estiske softwarevirksomhed Uptime Group og skifter navn til Uptime Development A/S.

Vejle: Vejle-virksomheden West Soft Development A/S fusionerer med den estiske softwarevirksomhed Uptime Group og skifter navn til Uptime Development A/S.

Stifteren af West Soft Development A/S, Ronni Haastrup Madsen, fortsætter i Uptime Development A/S som medejer og administrerende direktør.

Uptime Group har afdelinger i Norge, Schweiz, Makedonien og i hjemlandet Estland. Med opkøbet af 51 procent af aktierne i West Soft Development A/S, træder virksomheden ind på det danske marked. Et marked som adm. direktør i Uptime Group Eero Tohver længe har ønsket at være en del af. - Vi har haft radaren indstillet på Danmark i en længere periode, og i West Soft Development A/S har vi fundet en virksomhed af den støbning, vi søgte. West Soft Development A/S har allerede bevist, at de kan løfte store opgaver og håndtere internationale kunder. Medarbejderne er højt specialiserede og dygtige til at udvikle kundetilpassede softwareløsninger, og så har virksomheden et værdisæt, der matcher Uptime Group, forklarer Eero Tohver om opkøbet af det Vejle-baserede software-udviklingshus.

- Gennem fusionen med Uptime Group bliver vi en del af en større international organisation. Det betyder, at vi kan byde ind på større udviklingsopgaver, der kræver mere manpower, end den vi allerede har i dag med vores ni medarbejdere i Vejle, forklarer Ronni Haastrup Madsen. - Alle ni medarbejdere følger med over i Uptime Development A/S, og fra domicilet i Vejle fortsætter vi naturligvis med at udvikle specialtilpassede softwareløsninger til både mindre og mellemstore virksomheder, det offentlige og store internationale koncerner. /exp

Vejle-virksomhed fusionerer med estisk virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce