Hæder til Horsens-firma

Bálint Révész, der nominerede Trendhim til prisen, var på scenen sammen med rumænske Ovidiu Joldea, der har titel som customer acquisition specialist hos Trendhim, ungarske Lili Radanyi, der er tidligere praktikant hos Trendhim, men nu er ansat i et studiejob ved siden af sit studie i international salg og marketing på VIA University College, og Daniel Baun, HR- og rekrutteringsansvarlig hos Trendhim. Pressefoto

Hæder til Horsens-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens: Horsens-virksomheden Trendhim er blevet kåret som årets bedste internationale praktikvirksomhed i Østjylland af Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune for indsatsen for at give internationale studerende en god velkomst som praktikanter.

Ungarske Bálint Révész, der er i praktik i firmaet som Facebook-specialist i forbindelse med sine studier på VIA University College i Horsens, havde i sin indstilling bl.a. skrevet: "Det er ikke bare en virksomhed, jeg arbejder i. Det også lidt som mit tredje hjem."

Trendhim beskæftiger ca. 30 medarbejdere på sit kontor og lager ved Horsens. Herfra sælges - via 28 hjemmesider på 18 sprog - accessories til mænd i hele verden.

Hæder til Horsens-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce