Nabo til Planetbyen: Her kommer 59 nye boliger

Sådan ser den foreløbige skitse af det nye projekt i Uhrhøj/Hover-området ud. Detaljerne kommer først helt på plads, når en ny lokalplan har været gennem det politiske system og til offentlig høring. illustration fra Huscompagniet

Nabo til Planetbyen: Her kommer 59 nye boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VEJLE - Villakvarteret på Vejles nordvestlige bakke vokser. Vejle Kommune har besluttet at byggemodne 21 grunde i Planetbyen - og nu følger Horsens-firmaet Huscompagniet trop med en helt ny udstykning.

- Vi vil udbyde 51 grunde til parcelhuse og otte rækkehuse. Og hvis alt går efter planen, kan de første beboere flytte ind efter sommerferien 2016, fortæller firmaets salgschef, Jens Dalhof Olesen.

Foreløbig har Huscompagniet købt en 55.000 kvadratmeter stor grund på vestsiden af Hovertoften. En gård i området skal rives ned, for at give plads til det kommende boligområde. Samtidigt arbejder man på at få udarbejdet den nødvendige lokalplan i området, der allerede er en del af Vejles byzone.

Med projektet kobler firmaet sig på den boligbølge, der så småt er begyndt at rulle i Vejle. Som nævnt optrapper Vejle Kommune også sine byggemodninger, og i Bredballe-området har Tirsbæk Bakker A/S fremskyndet udbuddet af de første grunde i anden etape af den store boligudstykning.

LÆS: Bolig-boom: Her må mæglere melde alt udsolgt

Selve grundene kommer til at ligge i samme prisleje som en række andre udstykkere tilbyder. Det vil sige i prisklassen 900.000 kroner til en million. Og ifølge Jens Dalhof Olesen har interesserede allerede nu mulighed for at blive skrevet på en venteliste.

Nabo til Planetbyen: Her kommer 59 nye boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce