- Det undrer mig, at ingen vil hedde Preben

Det er endnu ikke lykkes for Preben Steen Nielsen fra Vejle at overbevise nogen om, at de for 10.000 kroner skal give deres barn navnet Preben.Privatfoto.

- Det undrer mig, at ingen vil hedde Preben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejle - Selvom adskillige medier har fortalt historien om, hvordan Preben Steen Nielsen fra Vejle har udlovet 10.000 kroner til det par, som vælger at døbe deres søn Preben, så har ingen endnu bidt på krogen, fortæller hovedpersonen for det mediestunt, der på alle måder er gået viralt.

Man skulle tro, at mange ville melde sig og kappes om at blive dem, der fik de 10.000 kroner, og flere har da også været i kontakt med Preben Steen Nielsen,

Senest er vejlenseren søgt mod udlandet for at finde nogen, der vil give navnet "Preben" videre til deres søn.

- Jeg kom jo for nyligt til at fortælle Norges største avis VG, at mit tilbud selvfølgelig også gælder i andre lande. I torsdags modtog jeg derfor en henvendelse hele vejen fra den aller nordligste del af Norge, helt præcist Tromsø, der ligger 2433 km fra Vejle, fortæller Preben Steen Nielsen.

Sprang fra

Han nåede at overveje, hvordan han som kørestolsbruger skulle tage den lange rejse til Nordnorge, og han var endda også ved at overveje at lære sig lidt norsk, så han kunne holde en tale til barnedåben.

- Men efter flere dages skriveri frem og tilbage og små justeringer i aftalen, er det dog nu desværre endt med, at parret alligevel har droppet idéen. Den store mediedækning på projektet er årsagen til, at det unge norske par har trukket sig. De ønskede ikke al den opmærksomhed, og det må jeg jo bare respektere, siger Preben Steen Nielsen og forsikrer:

- De 10.000 kroner til den næste, der døber sit nyfødte barn Preben, er derfor stadig mulige at få fingrene i.

Preben Steen Nielsen havde ingen forventning til projektet, da han for nogle uger siden proklamerede, at han ville udbetale 10.000 kroner til der næste par, der døbte deres barn Preben.

- Det hele gik så stærkt fra ide til handling, men det undrer mig, at ingen vil hedde Preben, siger manden, der elsker sit navn.

- Det undrer mig, at ingen vil hedde Preben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce