Der var mest bryllupsstemning hos Buch

Udsmykningen hos Buch?s Herremagasin var den bedste, mener brugerne af City Vejles Facebookside.

Der var mest bryllupsstemning hos Buch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver af Buch's Herremagasin i Nørregade, Morten Buch, kan nu invitere sine ansatte og deres bedre halvdele på Restaurant Flammen i Vejle.

Det kan han fordi, butikken vandt den konkurrence, som City Vejle udskrev blandt butikkerne i forbindelse med brudeløbet 28. marts.

For at sikre bryllupsstemningen i midtbyen under arrangementet havde City Vejle stillet pynt og godbider i form af brudekjoler, tyl, balloner, flag og kransekage gratis til rådighed for butikkerne, og de butikker, der pyntede op, kunne deltage i konkurrencen om en personalemiddag for op til ti personer.

Billeder af udsmykningerne blev således lagt ud på City Vejles Facebook-side, hvor brugerne kunne "like" deres favoritbillede, og her var det altså Buch's Herremagasin, der løb med flest likes.

- Brudeløbet er et fantastisk arrangement, som vi gerne vil støtte op om, og når man så tænker på, at City Vejle kom rundt med gratis pynt, var det bare med at få ryddet et vindue og komme igang. Og så havde vi jo selv en med i løbet. Det gav selvfølgelig også lidt ekstra stemning i butikken, selvom han faldt, fortæller Morten Buch med henvisning til, at butikselev Torben Løwendahl Pedersen var med i feltet af løbere.

22 butikker deltog i konkurrencen.

Der var mest bryllupsstemning hos Buch

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce