Vejle Bryghus er gået konkurs

Bestyrelse, ledelse og hovedaktionærerne i Vejle Bryghus på Dæmningen har selv indgivet konkursbegæringen til Skifteretten. Arkivfoto

Vejle Bryghus er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

vejle - Det sidste vejlensiske specialøl er løbet ud af hanerne i Bryggerigården på Dæmningen.

Bestyrelsen valgte fredag at indgive en konkursbegæring til Skifteretten.

Ledelse, bestyrelse og hovedaktionær har kæmpet for at skabe et holdbart forretningsgrundlag. De har iværksat en række tiltag for at gøre selskabet rentabelt, men det har vist sig ikke at være muligt.

- Det er en virkelig trist dag for alle os, som er stolte af vores traditionsrige håndværk og unikke bryghus i hjertet af Vejle. Desværre er vores centrale beliggenhed også en af de udfordringer, som har gjort det vanskelligt for os at gøre Vejle Bryghus til en økonomisk bæredygtig forretning.

- Vores kapacitet er ikke stor nok til at skabe det nødvendige overskud i det nuværende marked, og vores fysiske placering på Dæmningen umuliggør den udvidelse, som er nødvendig for eksempelvis at kunne installere nye tanke og etablere en flaskeproduktion. At vi i dag begærer bryghuset konkurs sker efter, at vi har afdækket alle muligheder for at løse det her, siger direktør for Vejle Bryghus, Mogens Rasmussen i en pressemeddelse.

Vejle Bryghus drives af aktieselskabet HBV, der blev stiftet i maj 2007, kom i det seneste regnskab fra januar 2013 med et minus på 1,6 millioner kroner mod 2,3 milioner kroner året før. Ved regnskabsaflæggelsen var selskabets egenkapital skrumpet fra 2,9 millioner kroner til 1,3 millioner kroner.

Vejle Bryghus er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce