Ulrik Balling stopper i VB

FARVEL TIL VB På det tidspunkt var det ikke afgjort, men kampen mod Lolland Falster Alliancen grundlovsdag blev Ulrik Ballings sidste på Vejle Stadion i en VB-trøje. Han sluttede med en scoring, som var hans syvende i den netop afsluttede sæson Arkivfoto: Michael Svenningsen

Ulrik Balling stopper i VB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I går fyldte Ulrik Balling 33 år, og i dag underskrev han en to-årig kontrakt med Næstved fra 1. division. Dermed er det farvel til VB for angriberen, der debuterede i 1999, og som spillede 186 kampe og scorede 68 mål for klubben.

24 kampe og syv mål

I denne sæson har Ulrik Balling været tredjevalg i VB-angrebet, efter Pablo Pinones Arce og Adeshina Lawal, men alligevel er det blevet til 24 kampe og syv mål fra Balling, der sluttede sæsonen stærkt med tre mål i de sidste fem kampe. . Ulrik har været en god mand for VB. Det er der ingen tvivl om, men vi må konstatere, han var tredjevalg, og det sammenholdt med, at han ikke ønskede at tage i mod vores tilbud om en et-årig kontrakt på fuld tid, gjorde, vi lod ham gå, siger Hans Lauge, sportschef i VB.

Sagde nej til et år

Ulrik Balling havde et halvt år tilbage af sin halvtidskontrakt, og VB tiløbd altså at bytte den til en fuldtidskontrakt på et år, men det ønskede Balling ikke. I stedet har han skrevet en to-årig kontrakt med Næstved i 1. division. . Balling har hidtil trænet mindre end de øvrige i førsteholds8 truppen, og det er ikke holdbart i SAS Ligaen. Derfor tilbød vi en et-årig forlængelse på fuld tid, men det ønskede han ikke, siger Hans Lauge. Ulrik Balling har tidligere spillet for Næstved, og familien kommer fra det sydsjællandske område, så på den måde vender han hjem. Balling debuterede for VB i 1999 med et 0-4-nederlag mod Brøndby, og han sluttede med et 0-1-nederlag i Valby Idrætspark mod Frem. Det nederlag får han mulighed for at revanchere næste sæson, hvor Næstved og Frem tørner sammen. Udover VB har Balling været vidt omkring fra Slagelse over Næstved til Tromsø i Norge og NSI Runavik på Færørne, ligesom det er blevet til to ophold på Risvangen hos Århus Fremad.

Tre spillere er væk

Ulrik Balling er den tredje, som forlader VB denne sommer, efter Andreas Sørensen og Kim Kristensen ikke fik forlænget deres aftale. Desuden prøvetræner Dario Mijatovic stadig i Østrig, og hvis han skifter klub, er VBs førsteholdstrup på 24 spillere, men det er inklusiv udviklingsspillere samt spillere som Suguru Hashimoto og Sammy Youssouf spillere med yderst begrænset chance for førsteholdsfodbold efter oprykningen til SAS Ligaen Vi går efter en trup med 20 startspillere samt fire udviklingsspillere, men om det bliver 20-4 eller 19-5 er ikke afgørende, siger Hans Lauge. FARVEL TIL VB På det tidspunkt var det ikke afgjort, men kampen mod Lolland Falster Alliancen grundlovsdag blev Ulrik Ballings sidste på Vejle Stadion i en VB-trøje. Han sluttede med en scoring, som var hans syvende i den netop afsluttede sæson Arkivfoto: Michael Svenningsen

Ulrik Balling stopper i VB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce